Alanya, Litvanya'da 1 numara...

Litvanya'nın TV kanalı Baltık TV (BTV)'nin davetlisi olarak başkent Vilnius'a giden Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu temaslarını tamamladı. Vilnius'da ilk Büyükelçi Ömer Altuğ ve Vilnius Belediye Başkanı Raimundas Alekna'yı da ayrı ayrı ziyaret etti.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Alanya, Litvanya'da 1 numara...

Alanya Belediyesinin Baltık TV ile birlikte Baltık Tur Operatörü Novaturas, Uçak şirketi Air Baltık ve diğer sponsorlarla birlikte işbirliği yaparak katkı sağladığı Günaydın Cumartesi prgramı galası Litvanya'nın başkenti Vilnius'da yapıldı. Baltık TV'nin davetlisi olarak Litvanya'ya giden Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu burada 2 yoğun gün geçirdi. Litvanya'da ilk olarak Türkiye'nin Vilnius Büyükelçisi Ömer Altuğ'u ziyaret eden Sipahioğlu, Alanya hakkında bilgi verirken Trakai ile kardeşlik ilişkileri ve BTV ile yapılan program hakkında da bilgiler verdi. Alanya'nın çalışmalarından ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükelçi Altuğ ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

 

Kardeş Şehir Trakai Ziyareti...

 

Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu kardeş şehir Trakai'yi de ziyaret etti. Trakai Belediye Başkanı Vincas Kapocius'la görüşen Sipahioğlu Alanya ile Trakai arasında her geçen gün artan işbirliği çalışmalarından duyduğu memnuniyeti ifade etti. Kapocius da Alanya'nın kendileri için çok özel bir yer olduğunu belirterek işbirliğini güçlendirerek sürdüreveklerini ifade etti.

 

Sipahioğlu Vilnius Belediye Başkanı Alekna'yı Ziyaret...

 

 

Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu Litvanya'daki temaslsrı çerçevevinde başkent Vilnius Belediye Başkanı Raimundas Alekna'yı da makamında ziyaret etti. Sipahioğlu'nu kabulünde Alanya'yı bildiğini ve tanıdığını belirten Başkan Alekna, Sipahioğlu'na Vilnius'u tanıtan foto kitap hediye etti. İki Başkan bir süre karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

 

Baltık Televizyonu Galasına Litvan Ünlüler De Katıldı...

 

Alanya Belediyesinin de sponsor olduğu Baltık Televizyonu (BTV) geçtiğimiz yaz Alanya'ya Litvanya'nın değişik branşlardakiğ ünlülerini getirerek Alanya ve çevresindeki değişik yerlerde çekimler yapmıştı. Alanya'da yapılan çekimler de Eylül'den itibaren her Cumartesi Haziran'a kadar BTV'de sabah 10.00'da gösterilmeye başlandı. Asta Stasaityte Masalskiene'nin sunduğu program yayınlanmaya başladıktan itibaren Litvanya'da Alanya adına büyük bir reklam başlamış oldu.

 
Her Cumartesi bir ünl^ü'nün Alanya'da çekilen değişik görüntülerini ve Alanya'yı yorumlayan sözlerini izleyen Litvanlar şimdi Alanya'ya gelmeyi dört gözle bekliyorlar. Programın yayınlanmasından sonra da Program sponsoru Tur Operaörü Novaturas uçaklarını da erkene alarak ilk Vilniğus - Antalya charter seferini erkene alarak 2 Nisan tarihine koydu.
 
Vilnius'da BTV'nin davetine katılan bütün ünlüler ve yapımcılar Alanya'yı unutamadıklarını, programın çok ilgi gördüğünü ve devamını da çekeceklerini belirttiler. Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu'ndan tekrar destek isteyen Program Müdürü ve ünlü sunucu Asta Stasaityte Masalskiene Nisan'dan itibaren çekimlere Alanya'da devam edebilmek için de Sipahioğlu'ndan destek buldu.
 
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Başkan Sipahioğlu, " Alanya'nın tanıtımına yönelilk çok önemli çalışmalardan birisi olan BTV çekimlerinin Litvanya'da Alanya adına son derece olumlu olduğunu görmekten büyük bir memnuniyet duydum. Burada Alanya'yı nerdeyse duymayan kalmamış. Başta BTV program müdürü ile yapımcıları ve çalışanları olmak üzere, Alanya'ya gelerek çekimlere katılan herkese ve sponsorlara teşekkür ederim " dedi.

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.