Alanya'dan Ukrayna'da tanıtım atağı... 150'ye yakın ressam Alanya'yı resmetti

Ukrayna'nın başkentinde düzenlenen resim yarışmasında 150'ye yakın ressam Alanya'yı resmetti.

18/09/2021 15:35
Alanya'dan Ukrayna'da tanıtım atağı... 150'ye yakın ressam Alanya'yı resmetti

Ukrayna'da yapılan Kiev Turizm Fuarı’nda Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu tarafından görüşmeleri yapılan, Kiev’den katılımcıların yarıştığı "Colors for Life Alanya" resim yarışması sonuçlandı. Yarışma boyunca 150'ye yakın Ukraynalı katılımcı Alanya’nın tablolarını yaptılar. Yarışmanın sonuçlarına göre 5 yarışmacı Alanya’da tatil hediyesi kazandı.

AÇILIŞA İLGİ YOĞUNDU

Kiev’de yapılan sergi açılışı ve kokteyle Alanya adına Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) ile Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Yönetim Kurulu Üyesi ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili, ALTAV ve ALTİD Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu katıldı. Kiev Büyükelçisi Ahmet Yağmur Güldere ve Kiev Tanıtma Müşaviri Berat Yıldız da açılışta Alanya heyetini yalnız bırakmadı.

ESERLER KİEV'DE SERGİLENECEK

Yoğun ilgi gören yarışmada Ukraynalı ressamlar sadece fotoğraflarını gördükleri Alanya şehrini resmettiler. Sabah'ta yer alan habere göre eserler, 2 hafta boyunca Kiev'de sergilenecek. Resim görselleri ise Alanya'nın Ukrayna pazarı tanıtım çalışmalarında ve tanıtım materyallerinde kullanılacak.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.