Akra'da bambaşka yılbaşı

Akra Hotel tarafından geleneksel hale gelen yılbaşı eğlencesi, bu sene de Karsu’nun unutulmaz performanslarıyla 30 Aralık tarihinde özel bir program eşliğinde gerçekleşiyor.

13/12/2023 20:57
Akra'da bambaşka yılbaşı

Her sene; eski yılı geride bırakmak, yeni bir yılı umut ve neşeyle karşılamak adına Akra Hotel, Antalya’da yılbaşı coşkusuna unutulmaz bir müzik ziyafetiyle hazırlanıyor. 30 Aralık tarihinde düzenlenecek özel konserde, müzikseverlere unutulmaz anlar yaşatmak için sahne alacak olan Karsu, şehre müzik dolu bir yılbaşı coşkusu yaşatmaya hazırlanıyor.

30 Aralık gecesi Akra Hotel, sevilen sanatçı Karsu’nun enerjik ve canlı performansı eşliğinde eğlence dolu bir bar gecesine ev sahipliği yapıyor, zengin atıştırmalıklar ve içecekler eşliğinde yılbaşı öncesinde keyifli bir gece geçirmenizi sağlıyor. 

Yılbaşı galasının konuğu Fatih Erkoç

31 Aralık Yılbaşı Galası ise, Akra Hotel’in tüm duyulara hitap eden mevsim lezzetlerinin özel olarak yorumlandığı eşsiz menüleri ve yılbaşı kokteyli ile tatlanırken Fatih Erkoç’un unutulmaz şarkılarıyla özel anlara dönüşüyor.

Minik misafirlerini de unutmayan Akra Hotel, hazırlamış olduğu Mini Club etkinlikleri ve Çocuk Galası programlarıyla tüm misafirlerine eğlence dolu bir yılbaşı coşkusu yaşatıyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.