Akçelik'ten, Vali Yardımcısı Yüksel'e ziyaret...

Antalya-Manavgat Kızılağaç bölgesinde bulunan Club Nena Hotel’in sahibi Nevin Akçelik, Antalya Vali Yardımcısı Recep Yüksel’i makamında ziyaret etti.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Akçelik'ten, Vali Yardımcısı Yüksel'e ziyaret...

Halil ÖNCÜ – ANTALYA

Akçelik, Antalya’daki turizmin gelişmesinde büyük katkıları olan başta Antalya Valisi Dr. Ahmet Altıparmak üzere, Vali Yardımcısı Recep Yüksel’e teşekkürlerini sunarak çalışmalarından dolayı kutladı.

Akçelik, bölgede Mavi Bayrak kapsamında Kızılağaç Ünal Akpınar İlköğretim Okulu ile birlikte Eko-Okullar Programı kapsamında yürüttüğü çalışmalara verdiği destek nedeniyle Vali Yardımcısı Yüksel’e bir plaket verdi.

Ziyarette sezon değerlendirmesi de yapan Akçelik, “ Bu sezon yine geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi Club Nena olarak, yerli ve yabancı misafirlerimize yoğun bir şekilde hizmet sunmaya devam ediyoruz. Doluluk oranlarımız % 90’larda. İnşallah bu şekilde devam eder. Bir terslik olmaz ise, sezonu bu şekilde geçiririz” dedi.

Antalya Vali Yardımcısı Recep Yüksel de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Club Nena’nın çevre konusunda yaptığı çalışmaları takip ettiğini söyledi. Club Nena'nın Mavi Bayrak kapsamında Kızılağaç Ünal Akpınar İlköğretim Okulu ile birlikte Eko-Okullar Programı kapsamında yürüttüğü çalışmaları da yakından izlediğini belirten Yüksel, Akçelik’i bu konuda kutladı.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.