Akay Turizm, Novaturas ve alt acentelerini Antalya'da ağırladı

Akay Turizm, Baltık ülkelerinin en köklü tur operatörü Novaturas ve alt acentelerini, Sherwood Exclusive Kemer Hotel'de 20-24 Ekim tarihleri arasında düzenlenen  sezon sonu etkinliğinde ağırladı.

02/11/2023 12:12
Akay Turizm,  Novaturas ve alt acentelerini Antalya'da ağırladı

Akay Turizm’in uzun yıllardır değişmeyen partneri olan, Baltık ülkelerinin lider tur operatörü Novaturas'ın çalışanları, yöneticileri ve üst yönetim kadrosu, 20-24 Ekim tarihleri arasında Sherwood Exclusive Kemer Hoteli'de muhteşem bir tatil deneyimi yaşadı ve aynı zamanda etkili bir takım çalışması gerçekleştirdi. 

Organizasyonun son günü düzenlenen gala gecesinde ise, Akay Travel ve Sherwood Exclusive Kemer, özel plaketlerle ödüllendirildi. Canlı müzikle, dansla  ve çeşitli etkinliklerle süslenen etkinlik, katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı. Novaturas ekibini ağırladıkları için memnuniyetlerini ifade eden Sherwood Exclusive Kemer Hotel yetkilileri, organizasyonun başarısına katkıda bulunmaktan mutluluk duyduklarını belirtti.

"Birlikte daha güçlü bir şekilde ilerlemeye hazırız"

Organizasyonun ardından Novaturas ekibi, sektördeki paydaşları ile bir araya gelmek ve sezon değerlendirmesi yapmak için Antalya Turizm Fuarı'na katıldı.  Akay Travel Genel Müdürü Deniz Yolaç, organizasyon hakkında yaptığı açıklamada, "Bu organizasyon, partnerimizin başarılarına katkıda bulunacak bir deneyim oldu.

Sherwood Oteller grubunun da desteği ile katılımcılar arasında işbirliği ve takım ruhunu daha da ileriye taşımak için harika bir fırsat oluşturduk. Antalya Turizm Fuarı'na katılarak sezon değerlendirmesi yapmak, önümüzdeki sezonla ilgili görüşmeler yapmak da önemliydi ve bu organizasyonun da vermiş olduğu enerji ile birlikte daha güçlü bir şekilde ilerlemeye hazırız" dedi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.