Akana Loft Bodrum Hotel hizmete girdi

Akana Cennet Koyu’nun ardından, geniş ve fonksiyonel yaşam alanlarına atıfta bulunan loft konseptli Akana Loft da Bodrum’un en özel lokasyonlarından biri olan Kumbahçe’de Çağdaş Holding yatırımcılığında kapılarını açtı. 01 Ağustos tarihinden itibaren faaliyete başlayan Akana Loft 12 ay kesintisiz hizmet verecek.

16/08/2023 12:50
Akana Loft Bodrum Hotel hizmete girdi

Çağdaş Holding, Akana markalı konaklama zincirlerine butik otelden sonra uzun dönem kiralamaya yönelik kurgulanan Akana Loft’un kapılarını 01 Ağustos itibariyle Bodrum Kumbahçe’de açtı. Bodrum’un çeşitli bölgelerinde farklı beklentilere yepyeni deneyimlerle cevap vermeye hazırlanan ve kentin en önemli ve merkezi lokasyonlarından birinde konumlanan Akana Loft, 14 odalı bir butik konsept olarak tasarlandı. Uzun dönem konaklamaya uygun geniş yaşam alanlarıyla konfor, lüks ve rahatlığı tüm incelikleriyle sunan Akana Loft, gecesi ve gündüzüyle Bodrum’u Bodrum yapan tüm tarihi, doğal, kültürel ve sosyal yaşama özgü zenginliklerin kıyısında  eşsiz bir konaklama deneyimi vadediyor.

12 ay hizmet verecek

Antik ege ruhuna sahip küçük bir balıkçı kasabasından, yurtiçi ve yurtdışındaki seyahat severlerin en uğrak ve vazgeçilmez tatil destinasyonu haline gelen Bodrum’da özellikle kent merkezinin dinamizmini yaşamak isteyenler için tasarlanan Akana Loft, misafirlerini evlerinde hissettirecek tüm konfor öğelerini bir arada sunuyor. Salon rahatlığını aratmayan konforlu oturma gruplarıyla donatılmış geniş teras alanlarının,  fonksiyonel yaşam alanlarıyla buluştuğu,  toplam 14 lofttan oluşan Akana Loft’ta her odanın kendine ait mutfağı mevcut. Standart ve Superior odaların yanı sıra otelde daha geniş metrekarelerden oluşan ve daha fazla misafir kapasitesine uygun Family Suite ve King Suite Loft seçenekleri de bulunuyor.  

Bodrum’da antik ege ruhunu hissedebileceğiniz, ayrıcalıklı hizmetleriyle konaklama deneyiminizi beş duyunuzla yaşayabileceklerinizin çok ötesine taşıyan Akana Loft, 12 ay kesintisiz hizmete açık olacak.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.