Air Arabia Sharjah-Antalya direk seferleri başlıyor...

Ortadoğu´nun ve Kuzey Afrika´nın ilk uygun fiyatlı (low cost) havayolları şirketi Air Arabia 2014 Haziran sonu itibariyle hafta üç gün BAE´den Antalya´ya direk uçacak.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Air Arabia Sharjah-Antalya direk seferleri başlıyor...

Türkiye´deki ikinci uçuş destinasyonu bir basın açıklamasıyla tanıtan Air Arabia, 29 Haziran 2014 tarihinden itibaren Sharjah´tan Antalya´ya uçacağını bildirdi. Antalya, Air Arabia´nın Türkiye´deki ikinci, dünyadaki 89ncu uçuş noktası olacak.

Air Arabia´nın Group CEO´su Adel Ali´nin verdiği bilgiye göre Antalya, Paris ve Londra´dan sonra Air Arabia´nın en büyük destinasyonu olup, misafirlerine “Türkiye´nin zengin kültürünü ve Türk Riviyerası´nın güzelliklerini tecrübe etme fırsatını verecek”.

Yeni Air Arabia uçuşları Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri saat 21:30´ta Sharjah´tan kalkıp 00:45te Antalya´ya iniş yapacak. Dönüş için uçaklar saat 01:25te Antalya´dan kalkıp 06:25te Shajah´ta iniş yapacak.

Air Arabia 2006 yılından beri haftanın 7 günü Istanbul´a uçuyor. 2009 yılında Istanbul´u Fas´taki Casablanka şehrindeki hubuna bağlayan Air Arabia, haftada 4 kere Istanbul-Casablanka arasında uçuyor.

Faaliyetlerine 2003 yılında başlayan Air Arabia, şu anda 34 Airbus A320 tipi uçakla üç merkezden BAE, Fas ve Mısır´da bulunan toplam 89 yere uçuyor. Konfor ve güvenden taviz vermeden uygun fiyatlar sunabilien Air Arabia bu özellikleriyle birçok ödül kazandı.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.