Ahmet Barut, yeniden TÜROFED Başkanı...

Türkiye Otelciler Federasyonu'nun (TÜROFED) 20 Aralık'ta (dün) Ankara Bilkent Otel'de yapılan 3'üncü Olağan Genel Kurulu'nda başkanlığa yeniden, Ahmet Barut seçildi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Ahmet Barut, yeniden TÜROFED Başkanı...
Türkiye’nin önde gelen üst örgütlerinden olan Türkiye Otelciler Federasyonu’nun(TÜROFED), 3. Olağan Genel Kurulu, 20 Aralık 2010 günü(dün) Ankara’da gerçekleştirildi. Genel Kurul’da Ahmet Barut yeniden TÜROFED Başkanı seçildi.

Genel kurulda yapılan seçimler sonucunda TÜROFED’in yeni yönetim, denetleme ve disiplin kurulları şu isimlerden oluştu:
Yönetim Kurulu(Asil):
Ahmet Barut, Seçim Aydın, Gürel Aydın, Osman Ayık, Sururi Çorabatır, Gülçin Güner, Halil Özyurt, Tayyar Zaimoğlu, Zeynep Silahtaroğlu Baykal, Yavuz Torunoğulları, Haluk Beceren, Ahmet Tok, İlhan Açıkgöz, Mehmet İşler, Şinasi Hurda

Yönetim Kurulu(Yedek): Savaş Çolakoğlu, Rıza Ersoy, Ragıp Özaltın, Ersin Yazıcı, Yusuf Hacı Süleymanoğlu, Cenk Halil Bayaz, Erkan Yağcı, Can Akşit, Oktay Ekşi, Hayriye Argun Sadullahoğlu, Oben Unustası, Bülent Tercan, Orhan Kavala, Bülent Uysal, Ömer Avcı
Denetim Kurulu(Asil): Zeki Köylü, Birol Akman, Ersin Özgündoğdu,
Denetim Kurulu(Yedek), : Yakup Avcı, Müfit Kaptanoğlu, Cengiz Tokatlı
Disiplin Kurulu(Asil): Hüseyin Hacıkadiroğlu, Ertan Yaylalı, Bekir Akkaş
Disiplin Kurulu(Yedek): Akın Aka, Gürhan Hurda, Yasemin Köksal
Yeni yönetimin gerçekleştirdiği ilk toplantıda da görev dağılımı şu şekilde oluşturuldu:
Ahmet Barut - Başkan
Seçim Aydın - Başkan Yardımcısı
Gürel Aydın - Başkan Yardımcısı
Osman Ayık - Başkan Yardımcısı
Haluk Beceren - Genel Sekreter

“MESLEK YASASI NAMUS MESELEMİZ DEĞİLDİR”
Seçimlerin sonrasında basın ile yapılan sohbet toplantısında, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan”ın, Genel kurulda  “Önce Anadolu”ya yatırım yapın sonra Meslek Yasası”na bakarız” şeklindeki açıklamalarını değerlendiren Ahmet Barut  son dönemde Anadolu genelinde otel yatırımlarında ciddi bir artış yaşandığını belirterek, bu konudaki  gelişmeleri içeren bir çalışma ile TÜROFED Yönetim Kurulu olarak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret edeceğiz. Yatırımlar konusunu bizim beklentimiz olan Meslek Yasası konusu ile bağlaması kendisinin takdiridir" dedi.

Otelciler Meslek Yasası'nın teknik bir konu olduğunu belirten Ahmet Barut Barut, "Böyle bir yasayı kaynak yaratma konusunda bizi güçlendireceği için istiyoruz. Yasa çıkmazsa geriye mi gideceğiz, hayır. Bizce kaynak yaratma konusunda ileri bir adım olacaktı. Yasa  turizm sektörü için  önemlidir, gerekli hamlelelerden biridir ama bizim namus meselemiz değildir.”  




Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.