Ahmet Barut, Avusturya Fahri Konsolosu oldu...

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkanı Ahmet Barut, Avusturya’nın Antalya Fahri Konsolosu oldu. Barut, her iki ülke arasındaki ticari, kültürel ilişkilerin geliştirilmesi ve pekiştirilmesi konusunda elinden gelen her türlü çabayı göstereceğini söyledi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Ahmet Barut, Avusturya Fahri Konsolosu oldu...

Avusturya Büyükelçiliği Fahri Konsolosluğu’nun açılışı nedeniyle Antalya Lara SPA Barut Otel'de düzenlenen törene; Avusturya’nın Ankara Büyükelçisi Heidemaria Gürer, Kültür ve Turizm Bakanı Bakanı Ertuğrul Günay, Antalya Valisi Alaattin Yüksel, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, çeşitli kurum ve kuruluşların yöneticileri ve medya temsilcilerinin de arasında yer aldığı yaklaşık 400 davetli katıldı.

 

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay törende yaptığı konuşmada, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkanı Ahmet Barut'un Avusturya'nın Antalya Fahri Konsolosu olmasının Türkiye ve Avusturya için önemli bir işbirliği fırsatı olduğunu vurguladı.

 

Avusturya'nın Antalya Fahri Konsolosu olan Ahmet Barut da yaptığı konuşmada,

her iki ülke arasındaki ticari, kültürel ilişkilerin geliştirilmesi ve pekiştirilmesi konusunda elinden gelen her türlü çabayı göstereceğini ifade etti. 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.