Agoda.com, Filipin Havayolları'yla anlaştı...

Agoda.com.tr, Filipin havayollarıyla anlaştığını açıkladı. Artık, Filipin Havayolları (PAL) yolcuları Agoda.com.tr’nin dünya çapındaki 100 binden fazla otelinden faydalanabilecekler.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Agoda.com, Filipin Havayolları'yla anlaştı...

Asya’nın ilk ve en eski havayolu şirketi olan Filipinler Havayolları 1941’den beri hizmet veriyor. Gelişen ve artık birbirine ulaşmanın çok daha kolay olduğu dünyamızda Filipinler Havayolları online ve dijital ortamdaki varlığını her geçen gün güçlendirmeye çalışıyor. Agoda.com’la yapılan bu ortaklık şirketin u luslararası alandaki rekabet gücünü arttıracak.

Bu yeni birliktelik Filipinler Havayolları yolcularının www.agoda.com.tr/PAL adresinden tüm Filipinler ve uluslararası destinasyonlarda çok uygun otel fırsatlarına  ulaşmalarını sağlayacak. 

“Dünyanın en eski ve saygıdeğer havayollarından Filipinler Havayolları’nın müşterilerine otel hizmeti sağlayacağımız için mutluyuz,” dedi Agoda Ticari Direktörü Ernst Hemmer ve “Bu aynı zamanda da PAL müşterilerinin konaklama gereksinimlerini karşılamaları için de çok uygun bir fırsat” diyerek ekledi.

Bu anlaşmayla, Agoda.com.tr’un ulusal havayollarıyla yapmış olduğu anlaşma sayısı 10’a ulaştı. Ancak bu rakama Agoda.com’un diğer düşük fiyatlı 6 havayolu ve ulusal olmayan havayollarıyla yaptığı 7 anlaşma dahil değil. Bu ortaklıklar, dahil olan şirketler kadar bu şirketlerin müşterilerine de çok fazla değer kazandırmış oluyor.

“Filipin Havayolları olarak, dünyanın önde gelen seyahat sitelerinden Agoda.com ortağı olmaktan çok mutluyuz” dedi PAL Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Felix Cruz ve “Paket tur tekliflerimizin yanında Agoda.com’la bu işbirliği yolcularımıza hizmet verdiğimiz 28 uluslararası ve 32 ulusal destinasyonda çok uygun fiyatlarla konaklama imkanı sağlayacak” diyerek ekledi.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.