Ağaoğlu My City Hotel'e, Moskova'dan 9 Altın Madalya...

Ağaoğlu My City Hotel Mutfak Ekibi, Dünya Aşçılar Konfederasyonu WACS tarafından Rusya'da 12'incisi düzenlenen Kremlin Culınary Cup'dan 9 madalya ile döndü. Chef De Cuısıne Rafet İnce yönetimindeki Ağaoğlu My City Hotel Takımı Moskova?dan 9 Madalya ile dönerek başarısını bir kez daha Uluslararası Madalyalarla tescilledi

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Ağaoğlu My City Hotel'e, Moskova'dan 9 Altın Madalya...
28 ülkenin katılımı ile gerçekleşen organizasyonda Open Cold Display kategorisi ve Bireysel katagorilerde yarışan Ağaoğlu My Cıty Hotel Team, bireysel anlamda Türkiye'den katılan tek takım olma özelliğine sahip olması sebebiyle 'Yılın En İyi Bireysel Takımı' ödülüne de layık görüldü.

Ödüllere doymayan Ağaoğlu My Cıty Hotel Team 25 kişilik mutfak ekibi ile 3 ay boyunca bu proje için hazırlandı. Yarışmaya 7 kişilik ekip ile katılan takımın kaptanlığını Rafet İnce üstlendi.

Ağaoğlu Şirkeler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, 'Ağaoğlu markasını uluslararası camiyada da başarıyla temsil eden aşçılarımızı ve yöneticilerimizi yürekten kutluyorum. İnsan kıymetlerimizin gelişimine verdiğimiz önemin en güzel göstergesi bu uluslararası yarışmalarda elde ettiğimiz başarılar. Tüm bu başarıların dışında ekibimin uluslararası yarışmaları takip etmesi bile Türkiye markası ve Ağaoğlu markası adına çok önemlidir. Ama onlar üstlerine düşeni fazlasıyla yaparak 9 madalya ile bizi ödüllendirdiler' diyerek ekibini tebrik etti.

Ağaoğlu My Cıty Hotel Genel Müdürü Serkan Gümrükçü, 'Otelimizin şefleri daha önce de Türkiye'nin ilk defa İKA Olimpiyatları'nda 3 bronz madalya getiren takımı. İskoçya Scothot yarışmasında 1 altın 2 gümüş 1 boronz alan yine tek Türk takımıyız. Moskova'da da 9 madalya ile birlikte yılın en iyi bireysel takımı ödülüne layık görüldük.
Şimdi ise hedefimiz 2010 Şubat ayında Londra'da yapılacak olan Salon Culinary Internatıonal De Londers Hotelympıa Cup olacak, ekibimize sonsuz güveniyorum' diye vurguladı.

Ödüller:
Main Fish Course B 4 Uğur Koca Gold Medal

Main Fish Course B 4 Rafet İnce Silver Medal

Main Meat Course -B 1 Arif Körçoban Silver Medal

Vegetarian Restaurant Dish B 5 Zafer Gürbüz Silver Medal

Vegetarian Restaurant Dish C 5 Emre İnanır Bronz Medal

Restaurant Dessert C4 Raşit Yazıcı Bronz Medal

Banquet Fish Dish B2 Arif Körçoban Bronz Medal

Restaurant Dessert C3 Raşit Yazıcı Merit Medal

Modern Dish Main Meat Course A.1 Rafet İnce Merit Medal

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.