Afrika’da ilk ‘Turizm Zirvesi’ni gerçekleştiren Türk acente oldu

TravelShop Turkey, uluslararası turizm dünyasında bir kez daha öncü bir rol üstlenerek Afrika'nın incisi Tanzanya'da düzenlediği Uluslararası Turizm Zirvesi ile dikkatleri üzerine çekti. Bu etkinlik ile birlikte, Afrika’da Uluslararası Turizm Zirvesi’ni düzenleyen ilk turizm firması oldu.

29/05/2024 16:19
Afrika’da ilk ‘Turizm Zirvesi’ni gerçekleştiren Türk acente oldu

Travelshop Turkey organizasyonu dahilinde gerçekleşen etkinlik, Tanzanya'nın turizm potansiyelini keşfetmek isteyen 50'den fazla ülkeden 500'e yakın katılımcıyı bir araya getirdi.

Turizmde kıtaları bir araya getiriyoruz

Travelshop Turkey, daha önce yurtdışında çeşitli turizm kategorilerinde konferanslar ve B2B workshoplar düzenlemiş ve Türkiye'nin içinde de önemli fuarların alt yapısına katkıda bulunmuştu. Şimdi ise yeni ve güçlü projesi olan Uluslararası Turizm Zirvesi'ni Tanzanya'da gerçekleştirerek büyük bir başarı elde ettik ve bu başarıyı farklı ülkelerdeki zirvelerle taçlandırmaya hazırlanıyor.

50 Ülke 500 Firma

Travelshop Turkey Yönetim Kurulu Başkanı Murtaza Kalender yaptığı açıklamada, etkinliğe 50'den fazla ülkeden 500'e yakın turizm firması ve tur operatörünün katılım sağladığını belirtti. Ayrıca, etkinliğe turizm sektörünün önde gelen isimlerinin de katıldığı bilgisini paylaştı. İstanbul Turizm Derneği Başkanı Murtaza Kalender, Uluslararası Destinasyon Düğün Profesyonelleri Birliği Kurucu Başkanı Kitzia Morales, Uluslararası Ekoturizm Topluluğu Kurucu Başkanı Jon Bruno ve Tanzanya Turizm Tabii Kaynaklar Bakanlığı'ndan Imani Richard Nkuwi gibi uzman isimler, katılımcılara turizmin gelecek 10 yılının planlarını ve etkileşimini sunarak değerli bilgiler paylaştılar.

Farklı coğrafyalarda, benzer etkinlikler devam edecek

Bu etkinlik, Travelshop Turkey'in uluslararası alanda etkinlik düzenleme konusundaki lider konumunu pekiştirmesi açısından büyük önem taşıyor. Travelshop Turkey ve Workshop Trvaleshop ekibi, gelecekte de farklı coğrafyalarda benzer etkinlikler düzenleyerek turizm sektörünün gelişimine katkıda bulunmaya devam edeceklerini belirttiler.

Dünya turizminin liderlerini bir araya getirdik

Yapmış olduğumuz etkinliğin katma değeri çok yüksek çünkü etkinliğimizde dünyanın önde gelen turizm liderlerinin konferansları ile birlikte B2B Network Çalıştayı yaparak en az 5000 ikili görüşme sağlıyoruz. Devamında ise organize etmiş olduğumuz fam trip ile bölgenin yerinde en iyi şekilde tanıtılmasını sağlıyoruz. Bununla belirtmek isteriz ki dünya turizm sektöründe tekiz ve lideriz. Yapmış olduğumuz bu faaliyetlerimiz, Türk turizminde organik, doğal ve etkili tanıtımını yapmaktadır” dedi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.