Aeroflot Türkiye’ye daha sık uçacak

Rusya’nın ulusal havayolu şirketi Aeroflot, uçuş programına ek Antalya seferleri eklerken, nisan sonundan itibaren sefer sayılarında kademeli bir artış planlanıyor.

23/02/2023 14:05
Aeroflot Türkiye’ye daha sık uçacak

Biletlerin sadece bir kısmı doğrudan satışa sunulurken, geri kalanı tur operatörleri tarafından rezerve ediliyor. Piyasa uzmanları, yaz sezonu için dış hat seferlerindeki sorunların devam edeceğini vurgularken, bilet fiyatlarının çok yüksek kalacağı konusunda uyarıyor.

Aeroflot, yaz sezonuna yaklaşırken Antalya’ya uçuş sıklığını artırmayı planlarken, taşıyıcı şu anda bu rotada dar gövdeli Boeing-737 veya Airbus A320 ile günde bir uçuş gerçekleştiriyor. Gazetem.ru'da yer alan habere göre, yaz tarifesinin 26 Mart’ta başlamasıyla günlük iki sefer planlanmış durumda.

Aeroflot bu sıklıkla 28 Ekim’e kadar Antalya’ya uçmayı planlıyor

22 Nisan’dan itibaren iki uçuştan biri geniş gövdeli Airbus A330 olacak ve 28 Nisan’dan itibaren ve mayıs tatilleri boyunca günde dört uçuş yapılacak. Bunlardan üçü yüksek kapasiteli Airbus A330 veya Boeing 777 tarafından gerçekleştirilecek.

Mayıs ve takip eden aylardaki programa göre Moskova’dan Antalya’ya yüksek kapasiteli uçaklarla günde 5 (bazı durumlarda 6) uçuş gerçekleştirilecek. Aeroflot bu sıklıkla 28 Ekim’e kadar Antalya’ya uçmayı planlıyor.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.