Adnan Ceylan sonsuzluğa uğurlandı

Yaşadığı kalp rahatsızlığı nedeniyle vefat eden Kemer Limak Limra'nın Genel Müdür Yardımcısı 47 yaşındaki Adnan Ceylan'a 15 yıldır çalıştığı otelde tören düzenlendi.

31/12/2019 23:40
Adnan Ceylan sonsuzluğa uğurlandı

Kalp rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören Ceylan'ın vefat haberi başta ailesi ve Limak camiasında büyük bir şok yaşatırken, merhum Adnan Ceylan için otelde bir tören düzenlendi. Törene Ceylan'ın çalışma arkadaşlarının yanı sıra Kemer Kaymakamı Bayram Ali Köse, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kemer İlçe Emniyet Müdürü Muhittin Ergen, Limak Turizm Grubu Koordinatör Kaan Kavaloğlu, Limak Otelleri Genel Koordinatörü Hakan Saatçioğlu ile Kemer'den ve Antalya'dan gelen çok sayıda kişi katıldı.

Törende konuşan Limak Turizm Grubu Koordinatörü K. Kaan Kavaloğlu ve Limak Otelleri Genel Koordinatörü Hakan Saatçioğlu, Adnan Ceylan'ın ölüm haberi ile adeta sarsıldıklarını ve çok büyük bir üzüntüye boğulduklarını ifade ederek, Ceylan'ın yerinin doldurulması zor bir kişi olduğunu ifade ettiler ve tüm çalışanlardan helallik istedi. "Helal olsun!" diyerek hep bir ağızdan seslenen Limak çalışanları genç yaşta vefat eden Genel Müdür yardımcıları Adnan Ceylan'ı dualar ve karanfiller ile son yolculuğuna uğurladılar. Evli ve bir kızı bulunan Ceylan'ın cenazesi törenin ardından memleketi Afyon'a götürüldü. (Halil Öncü)


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.