Adam&Eve Cennet Bahçeleri'nde cennetin müziği...

Romantizmin rüya oteli Adam&Eve, yaz aylarında aşkı müzik ve eğlenceyle harmanlıyor. 2011 yazında otelin "Cennet Bahçeleri", dünyanın en ünlü DJ’lerine ev sahipliği yapacak.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Adam&Eve Cennet Bahçeleri'nde cennetin müziği...

Bugüne dek dünya çapında milyonları dansa kaldıran Armin Van Buuren, Paul Van Dyke ve Natasha Bacardi gibi dev isimler yaz boyunca Adam&Eve misafirlerini cennetin müziğiyle coşturacak. Adam&Eve’in yaz sezonunu yüzde 100 dolulukla geçirmesi bekleniyor.

Kurulduğu 2006 yılından bugüne kadar tam 19 uluslararası ödüle layık görülen ve son 4 yılda üst üste  “Dünyanın En İyi Dizayn Oteli” seçilen Adam&Eve’de bu yaz, aşk ve müzikle daha da sıcak geçecek. Türkiye’yi “konsept otel” kavramıyla tanıştıran Adam&Eve, yaz boyunca “Cennet Bahçeleri”nde binlerce kişinin katılacağı konserlere ev sahipliği yapacak.

Konserler dizisinin ilki 10 Haziran’da gerçekleştirilecek. Açılışı yapacak olan DJ Antoine Claraman’ın ardından 24 Haziran’da, ilginç şovlarıyla seyircileri büyüleyen DJ Eliss Sexton, 12 Ağustos’ta müthiş performansıyla DJ Natasha Bacardi ve 9 Eylül’de de DJ Davis Adam&Eve misafirleri için set başına geçecek.

Van Buuren ve Van Dyke da Adam&Eve’de!

Dünyanın en prestijli DJ listelerinde son 4 yıldır birinciliği kimselere kaptırmayan, plaj konserlerinde yüzbinleri coşturan Armin Van Buuren, 3 Temmuz’da Adam&Eve’de hayranlarını müzik ve eğlencenin cennetine taşıyacak. Hollanda’da doğan Van Buuren, genç bir isim olarak Tiesto ve Van Dyk gibi önemli isimlerin arasında müzik dünyasında kendini kabul ettirdi. 17 albümü bulunan Armin Van Buuren’in 3 de plak şirketi var.

Trance müziğin efsane ismi Paul Van Dyk ise 20 Ağustos’ta Adam&Eve Hotels’te müzikseverlerle buluşacak. 18 yıllık müzik yaşamında 14 albüm, 18 single yaparak dünyanın en önemli DJ’i haline gelen Paul Van Dyk, pek çok yardım kuruluşuyla ortak projelerde yer aldı. Dünyadaki sosyal sorunlarla yakından ilgilenen Van Dyk, hayranlarının ona verdiği ‘Trans Efsanesi’ (Trance Legend) sıfatını başarıyla taşımaya devam ediyor.

Talha Görgülü: “Turizmde yükselen trend ‘dünya standartlarında eğlence’ konsepti”

Kayı Group Yönetim Kurulu Başkanı ve TÜRSAB İkinci Başkanı Talha Görgülü, turizme damgasını vuran yeni trendin ‘dünya çapında eğlence’ konsepti olduğunu vurgulayak şunları söyledi:

“Adam&Eve tüm dünyada tanınan bir otel. Geçen yıl 85 ulustan 70 bine yakın kişiyi ağırladık. Bu yıl otelimiz tam kapasite ile çalışıyor. 2010’u yüzde 100 dolulukla kapattık, bu oranı 2011’de de koruyacağımızı öngörüyoruz. Dünyanın en iyi DJ’leri Tiesto ve Roger Sanchez’i geçen sene muhteşem partilerde ağırladık. Bu yaz ise Armin Van Buuren ve Paul Van Dyk ‘Cennet Bahçeleri’mizde sahne alacak.

Turizmde yükselen trend olan ‘dünya standartlarında kaliteli eğlence’ konseptini otelimizde başarıyla uygulayarak misafirlerimize ritmi yüksek bir yaz yaşatacağız. Adam&Eve’in dünya çapında bir başarıyla uyguladığı bu konsepti özel tasarım düğün, balayı ve evlilik teklifi seçenekleriyle zenginleştiriyoruz ve hayal gücünün sınırlarını zorlamak isteyenlere gereken her olanağı sunuyoruz.”  

Talha Görgülü aynı zamanda “World Travel Awards” tarafından 2009 ve 2010’da “Avrupa’nın En İyi Çift Oteli” unvanını aldıklarını ve 2010’da tam 25 bin balayı çifti ağırladıklarını hatırlattı “Turizm’de bu yıl 2008’i geçeceğiz.”

Görgülü, Türkiye’nin turizmde 2011’e iyi bir başlangıç yaptığını belirterek yılın ilk 5 ayındaki verilerin bunu gösterdiğini vurguladı. Görgülü, “Yaz sezonundan oldukça umutluyum. Herkesin efsane turizm yılı olarak nitelediği Türk turizminde tüm zamanların en başarılı senesi olan 2008’i geride bırakacağımıza inanıyorum” dedi.

Adam& Eve’de ister deniz altında ister gökyüzünde evlilik teklifi

Adam&Eve’de sunulan romantik ve orijinal evlilik teklifi seçenekleri sınır tanımıyor. Dileyenler otelin organizasyonuyla Akdeniz’de deniz altında iki metre derinlikte süslenerek kurulmuş masa, sandalye ve profesyonel dalgıçlar eşliğinde unutulmaz bir evlilik teklifi deneyimi yaşayabiliyorlar. Ayrıca evlilik teklifini gökyüzüne taşımak isteyenler Akdeniz ve Toros Dağları’nın buluşma noktasında helikopterde evlilik teklifi yapma şansı buluyor. Adam&Eve organizasyonuyla uçan balonda keman eşliğinde evlilik teklifi yapmak bile mümkün.

Cennet Sahilinde bir akşam yemeği…

Adam&Eve, sevgilileri romantizmin doruklarına taşımak için birbirinden özel etkinlikler sunuyor. Çiftler tarafından en çok tercih edilen ‘Cennet Sahilinde Akşam Yemeği’nde misafirler, kumların üzerinde otelin birbirinden güzel melekleri tarafından karşılanıyor. Masaya kadar uzanan halının kenarlarında ferforje şamdanlar bulunuyor ve sevgililer, iskelenin üzerinde çiftlere özel dekore edilmiş masada keman eşliğinde baş başa akşam yemeği yiyorlar. Ayrıca Adam&Eve, sevgililere gün doğumunda özel kahvaltı keyfi sunuyor. Sunset Bar’ın muhteşem manzarası eşliğinde çiftler unutulmaz anlar yaşıyor.

 

Adam&Eve Hotels Dünyaca Ünlü DJ’lerin Programı

Dj Antoine Claraman  10 Haziran 2011

Dj Eliss Sexton             24 Haziran 2011

Dj Armin Van Buuren 3 Temmuz 2011

Dj Natasha Bacardi     12 Ağustos 2011

Dj Paul Van Dyk         20 Ağustos 2011

Dj Davis                        9 Eylül 2011

Ödüle doymayan otel Adam&Eve...

Otelin yapımına 120 milyon Euro, renovasyonuna 1 milyon dolar harcanan Adam&Eve, kurulduğu 2006 yılında bugüne kadar tam 22 uluslararası ödüle layık görüldü. 2007 yılında Fashion TV tarafından “Türkiye’nin En İyi Dizayn Oteli” seçildi.

Tüm dünyanın turizm “Oscar”ı olarak kabul edilen “World Travel Awards” tarafından, dört yılda tam 12 kez “en iyi otel” ödülünü hak kazandı. Bu 12 ödülün dördünü “Dünyanın En İyi Dizayn Oteli” dalında dört yıl üst üste kazandı. Dördünü ise, yine dört yıl üst üste olmak üzere “Avrupa’nın En İyi Dizayn Oteli” dalında elde etti.

2009 ve 2010 yıllarında, yine “World Travel Awards” tarafından “Avrupa’nın En İyi Couple Resort” oteli unvanına layık görüldü.

Adam&Eve Hotels’in ‘EN’leri...

 

Dünyanın en büyük standart otel odaları: 64m²

Dünyanın en uzun yüzme havuzu: 104 m. (Otelde 28 adet havuzu var)

Dünyanın en uzun  otel barı: Bluetooth Bar 96m.

Dünyanın en iyi spa merkezi: EdenSpa 5500 m² (Otelde 578 jakuzi, 68 sauna, 13 hamam bulunyor)

Dünyanın en büyük lobisi: 10 bin m²

Dünyanın en uzun led ışıklandırma sistemi: 140 km (Odalarda 8 ayrı fonksiyonlu ışıklandırma seçeneği)

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.