Adam&Eve’e bir ödül daha...

Tasarımı, mimarisi, üst düzey hizmeti ile bugüne kadar 30’dan fazla uluslararası ödüle layık görülen Adam&Eve Hotels’e bir ödül de Avrupa’nın en büyük seyahat tavsiye sitelerinden biri olan Holidaycheck.com tarafından verildi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Adam&Eve’e bir ödül daha...
Konaklama ve seyahat tavsiyeleri ile müşterilerin yorumlarına yer veren web sitesi Adam&Eve’i yüzde 88’in üstünde müşteri memnuniyeti oranından dolayı Quality Selection 2012 ödülüne layık buldu.

Adam&Eve Hotels’e, merkezi Almanya’da bulunan ve Avrupa’nın en büyük seyahat tavsiye sitelerinden biri olan Holidaycheck.com tarafından, dünyayı gezip gören okurlarının yorumları doğrultunda Quality Selection 2012 ödülü verildi.

Quality Selection 2012 ödülü, Holidaycheck.com’da yer alan yorumlarda, müşteri memnuniyeti yüzde 88’in üstünde olan ve talepleri en hızlı yanıtlayan otellere veriliyor. Kurulduğu günden bu yana gerek sıra dışı tasarımı ve farklı mimarisi, gerekse üst düzey hizmet anlayışı ile uluslararası onlarca ödüle layık görülen Adam&Eve Hotels, Quality Selection 2012 ile alanında lider otellerden biri olduğunu bir kez daha kanıtlamış oldu.

Adam&Eve Hotels’in kurulduğu 2006 yılından bu yana aldığı diğer ödüllerden belli başlıları şu şekilde;

2007 yılında Fashion TV tarafından “Türkiye’nin En İyi Dizayn Oteli” seçildi.
 “World Travel Awards” tarafından, dört yılda tam 12 kez “en iyi otel” ödülünü hak kazandı. Bu 12 ödülün dördünü “Dünyanın En İyi Dizayn Oteli” dalında dört yıl üst üste kazandı. Dördünü ise, yine dört yıl üst üste olmak üzere “Avrupa’nın En İyi Dizayn Oteli” dalında elde etti.
2009 ve 2010 yıllarında, yine “World Travel Awards” tarafından “Avrupa’nın En İyi Çift Oteli” unvanına layık görüldü.
WTA’nın Kasım 2011’de düzenlenen Avrupa ayağında Adam&Eve Hotels,  “Europe’s Leading Design Hotel” (Avrupa’nın En İyi Dizayn Oteli), “Europe’s Leading Couples Resort” (Avrupa’nın En İyi Çift Oteli) ve “Turkey’s Leading Hotel” (Türkiye’nin En İyi Oteli), Turkey’s Leading  Design Hotel (Türkiye’nin En Dizayn Oteli) ödüllerini kazandı. Ayrıca TÜV Rheiland tarafından ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti ve ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi belgelerine sahip bulunuyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.