ABD'li otel devi İstanbul'a Boğaz'dan girecek

İstanbul Boğazı'nın en güzel yapılarından Sarıyer'deki Kocataş, Sait Paşa yalıları otel oluyor. Önümüzdeki yıl hizmete girmesi planlanan projeyi, ABD'li otel zinciri Six Senses işletecek

22/12/2018 21:31
ABD'li otel devi İstanbul'a Boğaz'dan girecek

İstanbul Boğazı'nın en güzel yapılarından Sarıyer'deki Kocataş, Sait Paşa yalıları ve 25 dönüm arazideki tarihi yapılar Katarlı işadamı Omar Hussain Alfardan tarafından satın alınarak 200 milyon dolarlık yatırımla yeniden yapılıp ABD'li otel zinciri Six Senses tarafından işletilecek.

Sabah'ın haberine göre, projenin önümüzdeki yıl hizmete girmesi bekleniyor. Proje mimarı Fuat Kaplan, projede 60 adet VIP otel odası, 3 adet restoran ve 1 adet SPA merkezi olacağını ve tesiste 400 kişi iş imkânı bulacağını söyledi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.