99 yıllık destan hiç bitmeyecek

Anadolu'da yeni Türk Devleti'nin temellerinin fiilen atıldığı, 99 yıl önce ulu önder Atatürk'ün Samsun'a çıkarak bağımsızlık meşalesini yaktığı gün olan bugün kutladığımız 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor  Bayramımız, coşkuyla, neşeyle kutlu mutlu olsun.

19/05/2018 10:22
99 yıllık destan hiç bitmeyecek

Bugün, çok kutlu bir gündür. Atatürk'ü, O'nun bu millet için yaptığı paha biçilmez hizmetleri anlama, anma ve yüce emaneti olan Cumhuriyetimizi koruma konusundaki kararlılığımızı bir kez daha yineleme günüdür. Bugün, O'na layık davranıp davranmadığımızı, emanetine yeterince sahip çıkıp çıkamadığımızı gözden geçirme günüdür. Coşkuyla kutladığımız bu '19 Mayıs', aynı zamanda herkes için bir muhasebe günüdür, olmalıdır.

Turizm Aktüel Ailesi olarak; 19 Mayıs 1919'da Atatürk'ün yaktığı bağımsızlık meşalesinin hep yolumuzu aydınlattığını ve aydınlatacağını bir kez daha vurgular, Atatürk ilkelerine ve devrimlerine olan bağlılığımızı yineler, bizi aydınlık yarınlara ulaştıran Atatürk'ün ve silah arkadaşlarının aziz hatırası önünde, saygıyla eğiliriz.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.