7 kıtadan 7 bölgeye Şeker Bayramı turları...

Bu Şeker Bayramında yavaş yavaş yaza veda ederken, sonbahara göz kırpıyoruz. VIP Turizm ise bu güzel iki mevsimin buluştuğu tarihlerde ve bayramda sizi, sevdiklerinizi çok özel tatil programlarında buluşturmaya hazırlanıyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
7 kıtadan 7 bölgeye Şeker Bayramı turları...

Akdeniz’in Kucağında Gerçek Bir İtalyan;  Sicilya

Bu bayramın en gözde tatil bölgesi olmaya aday Sicilya, Akdeniz’in kucağına sarıp sarmaladığı, gözlerden uzak, İtalya’nın heyecan verici ve bambaşka bir parçası gibi...  Pek çok uygarlığın uğrak yeri olan Sicilya adası, artık mafyasıyla değil; zengin tarihi, kültür mirası ve mutfağıyla anılıyor. Ve bir de heybetli Etna Yanardağıyla..

Sicilya mutfağı ve şarabını, buram buram tarih kokan sokakları, katedral ve kiliseler ile sanki zamanı Ortaçağ’da durduran köyleri, tanrılara adanan Roma tapınakları, sıcak kanlı Akdeniz insanları, minnacık arabalarını, limon ve portakal bahçelerini, şarap bağlarını ve tabii Akdeniz’e dokunan kumsalları ile sımsıcak kumsalları ile bu bayram sizleri bekliyor olacak.

Uzaklar, gizemler ve yeni keşifler...

VIP Turizm bu bayramda uzak destinasyonlarına yenilerini ekleyerek turlarına devam ediyor. Bu bayram sizleri Afrika’nın en büyük doğa parkı ve kara kıtanın en zengin ve en gözde safari ülkesinde, Bostwana’da eşsiz bir deneyime davet ediyoruz... El değmemiş doğası ve dünyanın en özel bölgelerinden biri olan Galapagos’ta vahşi bir seyahat sizleri bekliyor. Gizemli Topraklar Vietnam & Kamboçya’da VIP klasikleri arasında,  Asya’nın gizemli kıyıları Hong Kong ve Filipinler, Tanrıların Adası Singapur & Bali ve Zümrüt yeşili çay bahçeleri ile huzur dolu, akıldan çıkmayan Budist tapınakları ile gizemli Sri Lanka gizemi ile sizleri başka dünyalara davet ediyor.

Safariden tropikal sulara yapacağınız bir tatil deneyimi için Tanzanya & Zanzibar, unutamayacağınız bir Afrika serüveni için Afrika Ateşi Güney Afrika vahşi hayatı ile sizleri sarıp sarmalıyor. İnkalar’ın izinde Peru & Şili  sizi büyülerken, nostalji ve eğlence ülkesi Küba’da içiniz içinize sığmayacak ve  tangosu ile Arjantin – Brezilya içinizdeki  Latin ateşini coşturacak.

Vizesiz Seyahatler...

Bu Bayram’da ayrıca Vizesiz seyahat edilebilen ülkeler sizleri bekliyor. Muhteşem sahili, adacık ve resifleri,tarihi ve kültürel mirasları ile 1700 yıllık Split ve dünyanın en romantik üçüncü şehri olarak bilinen Dubrovnik; Medeniyetlere beşiklik etmiş, Ortadoğu’nun Paris’i; tarihi, dinleri, gelenekleri, eserleri, insanları, sanatı, mitolojisi ile Ortadoğu cümbüşüne renk veren bir şehir Beyrut; 1200 küçük mercan adasından oluşan, pudra inceliğindeki beyaz kumsallara sahip adalar ülkesi Maldivler; büyüleyici görüntüsü ile dünyanın tüm şehirlerinden çok daha pırıltılı, çok daha edebi St.Petersburg; Bangkok’a 580 km mesafede bir “Cennetler Adası” Koh Samui, bir yanı Kızıldeniz’in serin mavi sularına  diğer yanı sonsuz çöle bakan Kızıl ülke Ürdün ve tabii Beyrut bu bayram vize telaşına düşmeden seyahat etmek isteyenlerin tercihi olacak.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.