5 yıldızlı yılbaşı 750 TL...

İstanbul'daki 5 yıldızlı oteller yılbaşına iki hafta kala doluluklarını garantiledi. Birçok otelde yer bulunamazken konaklamalı yılbaşı partileri 750 TL'yi buluyor

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
5 yıldızlı yılbaşı 750 TL...

Geçtiğimiz yıl yeni yılı evlerinde karşılayanlar bu sene 5 yıldızlı otelleri dolduracak. Hem İstanbul hem de diğer büyükşehirlerdeki 5 yıldızlı otellerin yılbaşı programlarına olan ilgi geçen seneyi geçti. Mövenpick Oteli Kurumsal İletişim Sorumlusu Buket Oğuz, yılbaşı yemeği ve partilerine olan talebin yanı sıra İstanbul'da yaşamasına rağmen eğlenceden sonra otelde konaklamak isteyenlerin sayısının bir hayli fazla olduğunu söyledi.

Aynı şekilde Hilton Grubu otellerinde de konaklamalı paketlere ilginin yemek programlarından daha fazla olduğu bildirildi. Yılbaşında 5 yıldızlı otellerde kokteyl fiyatları 69 TL'den başlarken yeni yıl yemeği fiyatları 295 ile 350 TL arasında değişiyor. Konaklamalı paketlerin fiyatı ise iki kişi için 750 TL'ye kadar çıkıyor.

 

85 TL'ye çocuk partisi...

Oteller bu sene çocuklu aileleri de unutmadı. Tüm 5 yıldızlı oteller, aileler eğlenirken çocukların sıkılmaması için onlara özel parti hazırladı. Partide erken yorulan çocuklara özel yataklar da hazırlandı. Hilton'da çocuklara özel parti ise çocuk başına 85 TL'den başlarken partide çocuklar için palyaço gösterileri, yüz boyama aktiviteleri, animasyonlu videolar açık büfe çocuk mönüsü sunuluyor. Mövenpick Hotel'de de 5-12 yaş çocuklar için palyaço gösterisi, yüz boyama aktivitesi ve açık büfe kişi başı KDV dahil 85 TL olarak belirlendi. Elite World otelde ise çizgi film gösterimi gibi aktivitelerin yapılacağı çocuk balosunun fiyatı 55 TL.

Baloda kapı 295 liradan açılıyor...

Mövenpıck Hotel'de yılbaşı balosu kişi başı KDV dahil 295 TL'den başlayacak. Hilton İstanbul Oteli'nde ise Terrace Restoran'da limitsiz yerli içki dahil kişi başı fiyat 295 TL'den başlıyor. Yılbaşı gala yemeğinin fiyatı ise kişi başı 395 TL'den başlıyor. Conrad İstanbul Otel'de kokteylle başlayacak yılbaşı programında kişi başı en düşük fiyat ise 375 lira. Grand Hyatt Otel'de ise yeni yıl partisi limitsiz içecek ve KDV dahil 350 TL'den başlıyor. Crowne Plaza İstanbul Asia otelinde ise yılbaşı paketinin kişi başı fiyatı 49 eurodan başlıyor. Yılbaşı yemeği ve eğlencesi sonrasında otelde konaklamalı paketin fiyarı ise 99 euro olarak belirlendi. Elite World otellerinde yılbaşı mönüsü 69 ile 230 TL arasında değişiyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.