2012'nin en pahalı ve en ucuz destinasyonları...

Dünya genelindeki 500 bin otelin gecelik konaklama fiyatlarını mercek altına alan Trivago, 2012 yaz sezonunun en pahalı ve en uygun fiyatlı destinasyonlarını açıkladı. Listeye Türkiye'den bir destinasyon da girdi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
2012'nin en pahalı ve en ucuz destinasyonları...

Trivago, 2012 yaz sezonunun en pahalı ve en uygun fiyatlı destinasyonlarını açıkladı. Çift kişilik standart odada 34 Euro'luk çift gecelik konaklama fiyatı ile en uygun tatil merkezi Tayland Patong Beach oldu. Tayland'ın turistik merkezini İspanya'dan Puerto de La Cruz, Almeria, Las Palmas gibi destinasyonlar izledi.

Listeye Türkiye'de Antalya destinasyonu da girdi. Antalya, 76 Euro'luk çift kişilik standart oda fiyatıyla 2012 yaz sezonunun en uygun fiyatlı 7'inci destinasyonu oldu. Antalya'yı Sicilya, Florida ve Kalifornia'dan destinasyonlar takip etti.

DÜNYANIN EN PAHALI TATİL MERKEZLERİ

2012 yaz sezonunun en pahalı destinasyonlar arasında ise liste başını 362 Euro'luk gecelik ortalama konaklama fiyatı ile Cote d'Azur çekti. Cote d'Azur'u İtalya, İspanya, Dominik Cumhuriyeti ve ABD'den destinasyonlar takip etti.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.