192 milyon sterline otel satıldı...

Jones Lang LaSalle Hotels Grubu, Londra'da bulunan Sanderson ve St Martins Lane otellerini 192 milyon sterline satın aldı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
192 milyon sterline otel satıldı...
Yapılan açıklamada, Jones Lang LaSalle Hotels, İngiltere'nin başkenti Londra'da bulunan Sanderson ve St Martins Lane otellerinin sahibi olan Morgans Hotel Group Co ve Walton'un bir iştiraki olan Street Capital Ortak Girişimi adına gerçekleştirdiği satışı duyurdu.



Açıklamada, Orta Doğulu bir yatırımcı ile bazı global otel holdinglerinin ortak olduğu Capital Hills Hotels Limited'in iki otel için toplamda 192 milyon sterlin ödediği belirtildi.



Her iki otelin toplamda oda başı satış fiyatının yaklaşık 542 bin sterlin olduğu, Morgans Hotel Group Co'nun (MHG) uzun vadeli işletme kontratları çerçevesinde Sanderson ve St Martins Lane otellerini işletmeye devam edeceği kaydedildi.

Jones Lang LaSalle Hotels Kıdemli Başkan Yardımcısı Giorgio Manenti, satışın pazar için oldukça önemli bir haber ve gayrimenkul yatırımcılarının Avrupa'daki şehirlere olan ilgisini yansıtması açısından iyi bir örnek olduğunu belirtti.


Manteni, ''Jones Lang LaSalle Hotels'in 2010 yılında Aareal Bank ile birlikte finansmanın yeniden yapılandırılması konusunda Ortak Girişime verdiği danışmanlık hizmeti kapsamında, Londra'daki bu iki ikonik otelle süregelen uzun bir ilişkisinin mevcut olduğu, bu satış işlemini tamamlamış olmaktan ve verdiğimiz hizmetlerin sonucunda varlıklar için katma değer yaratmış olmaktan oldukça memnunuz'' değerlendirmesini yaptı.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.