Wish More Hotel Istanbul’dan Sevgililer Günü’ne özel paket

Wish More Hotel Istanbul, birlikteliklerini kutlamak isteyen çiftler için, birbirinden özel Sevgililer Günü paketleri sunuyor.

09/01/2019 11:38
Wish More Hotel Istanbul’dan Sevgililer Günü’ne özel paket

14 Şubat’ta indirimli konaklama fiyatlarından yararlanacak olan sevgilileri odalarında ufak sürprizler ve özel olarak hazırlanmış romantik detaylar bekliyor. Ayrıca eşsiz lezzetlerle donanmış açık büfe kahvaltı seçenekleri de pakete dahil ediliyor. Sevgililer, bu güne özel olarak hazırlanmış, aromatik yağlar ile gerçekleştirilen couple masaj seçeneğiyle de kendilerini şımartıp bedenlerini ve ruhlarını tazeleyebilecekler.  

Wish More Hotel Istanbul, birlikteliklerini kutlamak, güzel anlar biriktirip aşklarını canlandırmak isteyen çiftlere, şık tasarımı, kolay ulaşılabilir lokasyonu ve beş yıldızlı konforu ile çok özel bir Sevgililer Günü vadediyor. Sevgililer Günü’nde romantizm dolu anlar yaşamak, bu özel günü daha da keyifli hale getirmek isteyen sevgililer, Wish More Hotel Istanbul’un Sevgililer Günü’ne özel olarak tasarladığı paket hizmetinden yararlanarak unutulmaz bir deneyim yaşayabilecekler.

Romantizmi taçlandıran eşsiz lezzetler

Rahatlık ve lüksün mükemmel uyumunu yansıtan beş yıldızlı otelde Sevgililer Günü için rezervasyon yaptıran çiftler, bu güne özel olarak, romantik detaylarla hazırlanmış odalarda özel fiyatlarla konaklama fırsatını yakalayacaklar.

Çiftler arzu ederlerse farklı ve benzersiz lezzetlerin bir araya geldiği peynir tabağına eşlik edecek olan şaraplarını yudumlayarak keyiflerine keyif katacaklar. 14 Şubat gecesinde Wish More Hotel Istanbul’da konaklayacak olan çiftleri ayrıca birbirinden lezzetli, enfes tatlarla bezenmiş özel açık büfe kahvaltısı da bekliyor.

Couple masajla kendinizi şımartın

Wish More Hotel Istanbul, sevgililere yalnızca romantik bir konaklama deneyimi sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda couple masaj hizmetini Sevgililer Günü’ne özel aromatik yağlarla misafirlerine sunuyor. Kendilerini şımartmak, hem ruhen hem bedenen arınmak isteyen sevgililer, konusunda uzman yabancı masaj terapistleri tarafından gerçekleştirilen 60 dakikalık masaj ve SPA keyfinden 400 TL’ye yararlanabilecekler.

Ruhu ve bedeni arındıran hizmetler

2000 metrekarelik büyüklüğü ile dikkat çeken Wish More Fitness & SPA, doğu ile batı prensiplerini uzlaştıran bütünsel bakım ritüelleriyle hizmet veren SPA merkezi ve son teknoloji ile donatılan ekipmanlara sahip fitness salonu ile faaliyet gösteriyor.

Ruhu ve bedeni arındıracak hizmetlerin bir araya geldiği modern SPA merkezinin beş masaj odası bulunuyor. Profesyonel eğitmenler eşliğinde kişiye özel ve grup halinde egzersizlerin uygulanabildiği fitness merkezinde ise enerji dolu programlar ile motivasyonun hiç düşmeyeceği bir deneyim yaşatılıyor.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.