Hilton Türkiye'de 74 otele çıkıyor

Hilton Worldwide, Elazığ ve İzmir Havalimanı'nda açılacak yeni DoubleTree by Hilton otelleri ile Bolu'da açılacak Hampton by Hilton oteli için franchise anlaşmaları imzaladı.

31/12/2019 23:40
Hilton Türkiye'de 74 otele çıkıyor

Bu yıl açılması planlanan oteller, Türkiye çapında halihazırda hizmet veren veya açılması planlanan 74 Hilton oteli arasına katılacak. Hilton Worldwide Avrupa ve Afrika Geliştirmeden Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Patrick Fitzgibbon konuyla ilgili olarak şöyle konuştu: “Hilton Worldwide olarak, ABD dışında faaliyet gösterdiğimiz en eski pazar olan Türkiye’de köklü bir geçmişe sahibiz. 60 yıl boyunca yeni pazar segmentlerinin gelişimine ve bölge şehirlerinde artan talebe şahitlik ettik. Bugün, bunun bir yansıması olarak İzmir, Elazığ ve Bolu'da açmayı planladığımız muhteşem otellerin anlaşmalarına imza attık. Hilton'un 74 tesisten oluşan portföyü, Avrupa’nın önemli destinasyonlarından biri olan Türkiye'ye bağlılığının kanıtı.”

Hilton Worldwide Küresel Markalardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Jim Holthouser ise şöyle dedi: "Beş yıl önce Türkiye pazarına sunduğumuz üst sınıf markamız DoubleTree by Hilton çok ilgi gördü. Bu gün, Türkiye genelinde 17’den fazla bölgede DoubleTree by Hilton hizmet veriyor veya planlama aşamasında. Yakında ilk Hampton by Hilton'la buluşacak Bolu'nun yanı sıra İzmir ve Elazığ da Hilton'un alametifarikası misafirperverliğini deneyimleyecek.”

DoubleTree by Hilton Elazığ

Tahabey Otelcilik Otomotiv İnşaat Emlakçılık Sanayi Ticaret Ltd. Şti. ile imzalanan franchise anlaşması gereği DoubleTree by Hilton Elazığ'ın 2016'nın ilk çeyreğinde açılması planlanıyor. 110 odalı otel, 16 milyon dolarlık bir renovasyona tabi tutulacak ve bünyesinde şehrin tek çatı katı barı da dahil olmak üzere, üç seçkin yeme içme mekanı barındıracak. Otel, gelişen maden ve metal endüstrisiyle Türkiye ekonomisine büyük katı sağlayan Elazığ’daki ilk Hilton Worldwide tesisi olacak. Şehir merkezinde açılacak DoubleTree by Hilton Elazığ’dan tarihi öneme sahip Harput'a da ulaşım çok kolay. DoubleTree by Hilton Elazığ, iş seyahati nedeniyle şehre gelenlerin yanı sıra turistik amaçlarla seyahat edenlere hitap edecek.

DoubleTree by Hilton İzmir Airport

Hem turistler hem de iş amacıyla seyahat edenler için önemli bir destinasyon olan İzmir’de açılacak olan 90 odalı DoubleTree by Hilton İzmir Airport, Kepi Group ile imzalanan franchise anlaşması uyarınca 2016 yılının ortasında hizmet vermeye başlayacak. Üç kata yayılan ve içinde bahçesi ve havuzu bulunan otel, İzmir Adnan Menderes Havalimanı transit yolcularına konaklama imkanı sunuyor. 2015 yılında 11 milyon yolcu ile yolcu trafiği bakımından Türkiye'nin dördüncüsü olan havalimanı, bölgenin ulaşım merkezi ve yeni iç hatlar terminali  ile de kapasitesini artıracak.

Hampton by Hilton Bolu

149 odası ve sunduğu çeşitli imkanlarla Hampton by Hilton Bolu, hızla gelişen Bolu'daki ilk uluslararası otel olacak. Sahibi Çarıkçı Trans olan ve 2016 yılı içerisinde açılması planlanan otel, Türkiye'de halihazırda hizmet veren ve açılması planlana diğer 15 Hampton by Hilton oteli arasına katılacak.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.