The Marmara Taksim, "En İyi Lüks Otel" seçildi...

İstanbul'un simgelerinden The Marmara Taksim "Best Destination Travel Awards/ En İyi Seyahat Destinasyonları Ödülleri" kapsamında "En İyi Lüks Otel" ödülüne layık görüldü.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
The Marmara Taksim, "En İyi Lüks Otel" seçildi...

Seçkin ve kaliteli hizmet anlayışı ile, İstanbul’un en merkezi noktasında konumlanan The Marmara Taksim, "Best Destination Travel Awards/ En İyi Seyahat Destinasyonları Ödülleri" kapsamında bu yılın "En İyi Lüks Otel"i seçildi.

Avrupa’nın en prestijli seyahat ve turizm dergis Business Destinations tarafından verilen; Turizm Oscarları olarak da nitelendirilen "Best Destination Travel Awards/ En İyi Seyahat Destinasyonları Ödülleri" The Marmara Taksim’i en iyi lüks otel kategorisinde ödüle değer buldu.
 
Tüm dünyada yaklaşık 96 binin üzerinde şirket sahibi, üst ve orta düzey yöneticilerin oluşturduğu okur kitlesi tarafından verilen oylar sonucunda The Marmara Taksim, servis kalitesi ve sürekliliği, müşteri hizmetlerindeki başarısı, web sayfasının tasarımından kullanım kolaylığına kadar birçok kriterde tam puan alarak ödüle layık görüldü.

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.