Mövenpick Hotel İstanbul Marmara Sea kapılarını açtı

Accor Grubun bünyesinde yer alan Mövenpick Hotels, Zeytinburnu’nda Mövenpick Hotel İstanbul Marmara Sea’nin açılışını gerçekleştirdi. 229 odaya sahip olan otel, tarihi Yarımada ile surlarla ayrılmış Zeytinburnu’nda Marmara Denizi’nin manzarasıyla konuklarını ağırlayacak.

18/04/2024 12:01
Mövenpick Hotel İstanbul Marmara Sea kapılarını açtı

Marmaray’a yürüme mesafesindeki otelden Taksim Meydanı’na veya Tarihi Yarımada’ya kısa bir sürede ulaşım sağlanabiliyor. Avrasya Tüneli’ne yakınlığı sayesinde de Anadolu Yakası’na çok hızlı geçiş imkânı veriyor.  Mövenpick Hotel İstanbul Marmara Sea Genel Müdürü Eray Dursun, Mövenpick Hotel İstanbul Marmara Sea’nin açılışı ile ilgili heyecanını şu sözler ile dile getirdi:

"Misafirlerimize hem iş hem de tatil amaçlı konaklamayı mükemmel bir kombinasyonla sunmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Gerek toplantılar gerekse etkinlikler için ideal lokasyonumuz ile öne çıkarken, misafirlerimizi gurme lezzetlerimiz eşliğinde, Türk ve İsviçre misafirperverliğini yansıtarak ağırlamak bizler için gerçekten heyecan verici olacak. Misafirlerimize unutulmaz anlar yaşatmak için sabırsızlıkla bekliyoruz."

Eşsiz konumu ile iş veya kültürel gezi amaçlı seyahat eden misafirlere ideal ve konforlu bir konaklama deneyimi vadeden Mövenpick Hotel İstanbul Marmara Sea, farklı oda kategorileri ile her zevke mükemmel seçenekler sunuyor. 27 metrekareden 234 metrekareye kadar birçok oda alternatifi bulunan otelde , odaların mükemmel manzarası ve teknolojik özellikleri öne çıkarken, uzun süreli konaklama yapmak isteyen misafirler için de içerisinde mutfaktan  spor odasına kadar farklı hizmetler sunulan geniş alanlı odaları fark yaratıyor.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.