Heyecan yeniden başlıyor...

Genç Turizmciler Derneği tarafından organize edilen Turizmde Gençlik Ödülleri’nin ikincisi bu yıl 30 Kasım tarihinde Ankara’da gerçekleştirilecek bir törenle sahiplerini bulacak.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Heyecan yeniden başlıyor...
Sümeyra PARLA

Turizmde Gençlik Ödülleri, ülkemizde turizm alanında çalışmakta olan genç yöneticileri, girişimcileri, akademisyenleri ve bürokratları ödüllendirmek üzere düzenlenen sosyal bir proje. Ülkemizdeki bu alanda eğitim alan ya da çalışan genç kitlenin değerini vurgulamak, başarılarını duyurmak ve daha da önemlisi gençleri turizme teşvik etmek için düzenlenen törenin, ödüllendirme süreci; ön aday, aday ve değerlendirme süreçlerinden oluşmaktadır. Değerlendirme sürecinde bağımsız jüri ile oylamalar yapılmaktadır. Bu ödül töreni aynı zamanda sektörel bir buluşmaya da ev sahipliği yapmaktadır.
 
Geçen seneyi hatırlayacak olursak;
 
İlki geçen yıl Mardan Palace’da muhteşem bir organizasyon ile düzenlenen Turizmde Gençlik Ödülleri’nin ilk ödülleri şu isimlere gitmişti:
 
Yılın Genç Akademisyeni Doç. Dr. Eda Gürel (Bilkent Üniversitesi Öğretim Üyesi)
 
Yılın Genç Bürokratı Levent Demirel (T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdür Yardımcısı)
 
Yılın Genç Girişimcisi Mehmet Ulusoy (Dinner In The Sky Türkiye Kurucusu)
 
Yılın Genç Yöneticisi Alper Uçar (Adam & Eve Hotel Genel Müdürü)
 
Bu yıl da başkanlığını Doç. Dr. İbrahim Birkan’ın yürüteceği değerlendirme komitesinde bazı değişiklikler olmakla birlikte ödüllendirme kategorilerinde yeni bir kalemimiz olacak.
 
Genç Turizmciler Bu Yıl İlk Kez Yılın Öğrencisi’ni Seçiyor
 
Bu yıl ödül töreninde yeni bir kategori açıyoruz. Genç Turizmciler olarak Yılın Öğrencisi’ni seçiyoruz. Bu kategoride üniversitelerdeki hocalarımız bizlere aday öğrencilerini onların projeleri, çalışmaları ve ödevleriyle sunacaklar ve bu öğrenci arkadaşlarımız değerlendirme komitemizde değerlendirildikten sonra bir tanesi Yılın Öğrencisi olarak seçilecektir. Yeni bir heyecan daha bizleri bekliyor anlayacağınız.
 
Aslında heyecan hiç bitmez. Biri bitse de devamına mutlaka yenisi gelir.
 
Çünkü hep ne diyoruz: Gelecek Gençlerle Gelecek… 
 
 
www.genclikodulleri.com/

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.