DHMİ'den çok tartışılacak alkol kararı...

Devlet Hava Meydanları İşletmesi, çok tartışılacak bir karara imza attı. Devlet Hava Meydanları İşletmesi personelinin kullanımı için uzun yıllardır hizmet veren Florya’daki DHMİ Sosyal Tesisleri’nde yıllardır alışılan bir uygulama kaldırıldı. Tesislerde bundan böyle alkollü içecek servisi yapılmayacak.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
DHMİ'den çok tartışılacak alkol kararı...

Devlet Hava Meydanları İşletmesi, Florya’da bulunan sosyal tesislerde içki kullanımını yasakladı. Yasağa gerekçe olarak ne gösterildi? DHMİ İç Denetim Kurulu’nun denetimi sonrasında aynı zamanda eğitim kurumu olarak göründüğü gerekçesiyle sosyal tesislerde alkollü içecek servisi yapılmaması kararı alındı.

Tesislerde alkol yasağı 25 Temmuz’tan itibaren uygulanmaya başladı. Airporthaber'in edindiği bilgiye göre, yasak kararı tesiste belirli yerlere asılarak müşterilere duyuruldu. DHMİ personelinin kullanımı için kurulan tesislerden çalışanlar indirimli olarak faydalanabiliyor. DHMİ çalışanları özel davet ve organizasyonlarını bu tesislerde emsallerine göre çok uygun ücretler ödeyerek gerçekleştirebiliyor. Tesislerde konulan içki yasağına personelin nasıl tepki vereceği merakla bekleniyor.(airporthaber)

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.