Hyde Bodrum 1 Mayıs'ta kapılarını misafirlerine açtı

Londra merkezli otelcilik zinciri Ennismore’un ilk all-inclusive konseptli lifestyle markası Hyde'ın Türkiye’deki ilk oteli olan Hyde Bodrum, kapılarını misafirlerine açtı.

02/05/2024 13:47
Hyde Bodrum 1 Mayıs'ta kapılarını misafirlerine açtı

Usuluk Koyu Milli Tabiat Parkı’nın çevrelediği, Torba Körfezi’nin altın rengi kumlarına ve turkuaz sularına hakim Hyde Bodrum, bulunduğu ortamın muhteşem doğal güzelliği eşliğinde misafirlerini birbirleriyle bağ kurmaya davet ediyor. Hyde serisinin yalnızca yetişkinlere yönelik her şey dahil deneyimini sunan ilk oteli olan Hyde Bodrum, konsepte yeni bir soluk getiriyor ve geleneksel kısıtlamaları ortadan kaldırarak yaşam tarzı bir tatil deneyiminin tüm unsurlarını sağlıyor.

Hyde Bodrum, en iyi yerel ve uluslararası DJ’lerin ve samimi canlı müzik setlerinin yanı sıra yoga, meditasyon, ses ve çakra terapileri, aura okuması gibi bütünsel ve sağlıklı yaşam seanslarını da içeren sürükleyici bir tatil deneyimi sunuyor. Fitness tutkunları için otelde pilates stüdyosu, spor salonu ve yoga stüdyosu bulunuyor. Hyde Bodrum'da muhteşem Ege Denizi manzaralı açık hava kabinlerinde unutulmaz vücut ve yüz bakımları da yine konuklarını bekliyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.