3 D'den Dünya Turizm Günü kampanyası...

Google Earth taban programını kullanarak binaları, haritadaki gerçek yerlerinde 3D (3 boyutlu) olarak sergileyen 3DLocationEarth.com, Dünya Turizm Günü dolayısıyla, sektöre yönelik çok özel bir indirim kampanyası düzenliyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
3 D'den Dünya Turizm Günü kampanyası...

27 Eylül Dünya Turizm Günü’nde başlayıp, yılsonuna kadar devam edecek kampanya kapsamında otel, cafe, restaurant gibi turistik tesisler, 3DLocationEarth.com uygulamasından % 50 indirimle yararlanabilecek.

Bu güne kadar Sultanahmet ve Sirkeci Oteller Bölgesi ile başta güney sahilleri olmak üzere Türkiye’nin önemli turizm lokasyonlarındaki pek çok otel, cafe ve restoran gibi tesisi 3 boyutlu modelleyip Google Earth üzerinde konumlandıran 3DLocationEarth.com, Dünya Turizm Günü dolayısıyla, özel bir kampanya düzenliyor.  27 Eylül’de başlayıp yılsonuna kadar sürecek kampanya ile tur acenteleri, oteller, golf destinasyonları, cafe ve restaurantlar gibi turizm sektöründe hizmet veren firmalar, 3DLocationEarth.com uygulamasından %50 indirimli olarak yararlanabilecek.

Dünya Turizm Günü dolayısıyla başlattıkları kampanya hakkında bilgi veren 3DLocationEarth.com Genel Müdürü Aybars Görpe, öncelikli hedeflerinin Türk Turizmi’nin dünyaya tanıtılmasına destek vermek olduğunu vurguladı.  Bugüne kadar Sirkeci Oteller Bölgesini, Sultanahmet Bölgesini ve güney sahillerindeki pek çok turistik lokasyonu 3. Boyuta taşıdıklarını söyleyen Görpe; “Dünya Turizm Günü’ne yönelik kampanya sayesinde, günlük 500 milyon kullanıcısı bulunan Google Earth üzerindeki turistik tesis sayımızı artırmak ve böylece ülkemizi daha fazla insana tanıtabilmek amacındayız” dedi.

3DLocationEarth.com’un özellikle turistik oteller için büyük bir avantaj olduğunu belirten Görpe, uygulamayı kullanan turistik otellerin; bulundukları lokasyondan, hava ve karayolu ile ulaşım imkanlarına, sosyal tesislerinden odalarının özelliklerine, denize olan konumlarından eğlence alanlarına kadar kendileriyle ilgili tüm detayları Google Earth üzerinde 3 boyutlu olarak sergileyebildiklerini söyledi. Görpe, tur operatörleri ve acentelere “3 boyutlu otel portföyü” yaratma fırsatı sunduklarının da altını çizerek, “Uygulama sayesinde, dileyen turizm acenteleri, portföylerindeki tesisleri, haritadaki gerçek yerlerinde ve 3 boyutlu görsel bir tur eşliğinde dünyanın her yerindeki müşterilerine internet üzerinden kolayca tanıtabiliyor” dedi.

3DLocationEarth.com, Türkiye’nin dört bir yanında yer alan tarihi ve kültürel eserleri gerçeğiyle birebir görüntüleriyle 3 boyutlu olarak Google Earth üzerinden sergiliyor. Firmanın modellediği eserler içinde; Topkapı ve Dolmabahçe Sarayları, Sultanahmet Camii ve Sultanahmet Medyanı, Mısır Çarşısı, Yedikule Zindanları, Rumeli Hisarı, Galata Kulesi ve Kızkulesi, Efes Antik Tiyatro, Aspendos ve Mersin Kız Kalesi gibi Türkiye ile özdeşleşen yüzlerce farklı yapı yer alıyor. Böylece, Türkiye’ye tatile gelmek isteyen turistler, tatillerini geçirecekleri bölgenin tarihi ve turistik mekanlarını da önceden 3 boyutlu görebilme şansına sahip oluyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.