Zincir markalar bizim cebimizdeki paralarla yapamayacağımız işleri yapıyorlar

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, “Bodrum, şu anda Akdeniz’in lüks konseptte otel zincirlerine sahip. Bunlar ardı ardına geliyorlar. Akdeniz’in hiçbir noktasında bu kadar büyük otel zinciri bir araya gelmiyor. Bodrum’a Amerikalılar gelmiyorlardı uzun yıllardır. Bu yıl geldiler ve bunda uluslararası marka zincirlerinin büyük rolü var" dedi.

20/10/2022 11:32
Zincir markalar bizim cebimizdeki paralarla yapamayacağımız işleri yapıyorlar

Başkan Ahmet Aras, “Bodrum, şu anda Akdeniz’in lüks konseptte otel zincirlerine sahip. Bunlar ardı ardına geliyorlar. Akdeniz’in hiçbir noktasında bu kadar büyük otel zinciri bir araya gelmiyor. Bodrum’a Amerikalılar gelmiyorlardı uzun yıllardır. Bu yıl geldiler ve bunda uluslararası marka zincirlerinin büyük rolü var. Zincir markalar bizim cebimizdeki paralarla yapamayacağımız işleri yapıyorlar. Tüm zincir markalar arasında gelmeyenler harıl harıl Bodrum’da yer arıyor" dedi.

Dünya.com'dan Volkan Akı'nın köşesinde yer verdiği haberde Aras, "Her gün bir zincirin geldiğini duyuyoruz. Aynı zamanda dünya çapında restoranlar var. Marinalar zaten uluslararası standartlarda, havaalanına baktığınızda özel jetleri, denize baktığınızda mega yatları göreceksiniz. Bodrum lüks destinasyonuna doğru gidiyor.

Buna ihtiyacımız var. Tabii fiyatlar yükseliyor yeni bir yaşam standardı oluşuyor. Gerçekten Bodrum’u seven önemli bir kitle var, beyaz yakalılar, Bodrum’u Bodrum yapan insanlar var. Onlar da zorlanmaya başladı. Ama işin gittiği nokta bu… Bodrum’da bir rayiç kalmadı. Evlerin ve arsaların fiyatları gerçekten inanılmaz düzeyde" diye konuştu.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.