Yurt İçi ve Yurt Dışı Uçak Bileti Fiyatları

En ucuz bilet fiyatlarını yakından takip eden misafirlerine, kampanyalı uçuş paketleri sunan Pegasus’ta, uçak bileti demek özgürlük demek!

19/09/2019 09:32
Yurt İçi ve Yurt Dışı Uçak Bileti Fiyatları

Uçak yolculuğu; konforlu, hızlı ve güvenli olması yönüyle seyahat etmeyi sevenlerin vazgeçilmezi olmayı başarıyor. Özellikle uzak mesafeli seyahatlerde kurtarıcı niteliğe sahip olan uçak yolculuğu, günümüzde pek çok kişinin ilk tercihidir.

Sıklıkla seyahat eden kişiler için hangi ulaşım aracıyla seyahate çıkacakları kadar, ulaşım aracının bilet fiyatları da büyük önem taşır. En ucuz bilet fiyatlarını yakından takip eden misafirlerine, kampanyalı uçuş paketleri sunan Pegasus’ta, uçak bileti demek özgürlük demek!

Size Uygun Uçuş Paketiyle Uçmanın Keyfini Çıkarın!

Pegasus, misafirlerinin kendilerine uygun en doğru uçuş paketini seçebilmesi için 4 akıllı uçuş paketi seçeneği sunuyor. Misafirlerinin ihtiyaçlarına, uçuş alışkanlıklarına ve bütçelerine göre akıllı uçuş paketi oluşturan Pegasus, kişilere ihtiyaçları kadar ödeme imkânı tanıyor! Akıllı uçuş paketleri; Süper Eko Paket, Eko Paket, Avantaj Paket ve Business Flex paket olmak üzere dört seçenekten oluşuyor.

- Süper Eko Paket, sadece dış hat uçuşlarda tercih edilebilen bir pakettir. Süper Eko Paket’i şuan sadece flypgs.com üzerinden satın almak mümkün. Bu paket içerisinde, sadece 8 kg el bagaj hakkı bulunuyor, misafirlerin ihtiyaçlarına uygun ek hizmetler de dahil edilebiliyor.

- Eko Paket, misafirlerin en uygun fiyatla uçmalarını sağlayan paket. Üstelik yurt içinde 15 kg, Kıbrıs ve yurt dışında 20 kg bagaj hakkı sunuyor. Bu paket de misafirlerin ihtiyaçlarına göre ek hizmetlerle desteklenebiliyor.

- Avantaj Paket, uygun fiyatlı uçuş biletiyle beraber, Pegasus’un en çok tercih edilen ek hizmetlerini indirimli olarak misafirlerine sunuyor. Ekstra diz mesafesi hariç koltuk seçme, sandviç ve 20 kg bagaj hakkı gibi tüm hizmetlere avantajlı olarak sahip olma fırsatı veriyor.

- Business Flex Paket ise Pegasus misafirlerine; koltuk seçimi, ekstra 12 kg el bagajı, bilet değiştirme ve iptal etme gibi ayrıcalıkların tümüne %50’ye varan indirimle sahip olmak imkânı sunuyor. Uçuş paketlerini tercih edilebilir kılan en önemli özelliği, ek hizmetleri ayrı almak yerine toplu alan misafirlerin fiyat avantajına sahip olması.

Akıllı Uçuş Paketleri İhtiyaca Göre Düzenlenebilir mi?

Akıllı uçuş paketlerinden Avantaj ve Business Flex Paket özellikleri standart olarak hazırlandı. Satın alınan paketlerin içerisinde koltuk ya da yemek seçiminin bulunması durumunda, misafirler bu seçeneklerden kendilerine uyanı tercih edebilirler.

Özgün bir uçuş paketi isteyen misafirler ise Eko Paket’i tercih edebilir. Eko Paket, seyahat tutkunlarının uçuşuna istedikleri ek hizmeti ilave etme fırsatı sunar. Fakat kişilerin böyle bir durumda, Avantaj ve Business Flex Paket seçeneklerinin maliyet avantajlarını göz ardı etmemeleri tavsiye edilir.

Misafirlerin uçuşlarında değişiklik ya da iptallerin uçuşa 2 saat kalana dek yapılması gerekir. 2 saatten daha az süre kalması durumunda Business Flex Paketli biletlerde de yapılan rezervasyon değişikliği ve iptallerde iade yapılmaz. Böyle bir durumda Business Flex pakette sadece havaalanı vergileri iade edilir.

Yurt İçi & Yurt Dışı Uçak Bileti Kampanyaları

Yurt içi ve yurt dışı seyahatleri için cazip fiyatlara uçak bileti arayanların güvendiği hava yollarından biri olan Pegasus, yurt içinde ve yurt dışında pek çok bölgeye ulaşım sağlıyor. Türkiye’de; Karadeniz’den Doğu Anadolu’ya, Marmara’dan Akdeniz’e, Ege’den İç Anadolu’ya kadar hava yolu seyahati sağlayan Pegasus, misafirlerini hızlı ve konforlu bir yolculukla buluşturuyor.

Yurtdışında ise; Avrupa, Asya, Orta Doğu ve Afrika gibi bölgelere uygun fiyatlarla uçuş gerçekleştirmek isteyenlerin tek tıkla biletlerini rezerve etmeleri mümkün. Yurt dışı uçak bileti fiyatları, zamana ve gidilecek yere göre farklılık gösteriyor. Dünyayı keşfe çıkmak isteyen seyahat tutkunları için cazip teklifler sunan Pegasus’un tarifelerinde fiyatlar daima minimalize ediliyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.