Yunanistan tatili kime göre, neye göre ucuz!

Tur Operatörleri Platformu sözcüsü Cem Polatoğlu, Türkiye’de hizmet sektörünün dünyada hiçbir ülke ile kıyaslanamayacağını belirterek, “Bodrum’da lahmacunu 500 Lira'ya satan plaj ve karşılığında verilen lüks hizmet ile Midilli sahilindeki hamburgerciyi karşılaştıramazsın" dedi.

11/12/2023 13:33
Yunanistan tatili kime göre, neye göre ucuz!

Tur Operatörleri Platformu sözcüsü Cem Polatoğlu, Türkiye’de hizmet sektörünün dünyada hiçbir ülke ile kıyaslanamayacağını belirterek, “Bodrum’da lahmacunu 500 Lira'ya satan plaj ve karşılığında verilen lüks hizmet ile Midilli sahilindeki hamburgerciyi karşılaştıramazsın. Midilli’de lüks yatların yanaştığı beach ile Bodrum’da lahmacunun 500 Lira olduğu beachi karşılaştırmalısın.

Midilli’de sosyetenin uğrak yeri olan özel beachte hamburger-patatesin 130 Euro (yaklaşık 4 Bin Lira) olduğundan kimse bahsetmiyor. Yani elma ile elma armut ile armut toplanır. Karşılaştıracaksak bizdeki halk plajları daha uygun” dedi.

Fulya Soybaş'ın Hürriyet'teki köşesinde kaleme aldığı yazıda Polatoğlu, şöyle devam etti: “Yunan adalarında çoğu halk plajı taş. Yatırım pek yok, bakir. 24 saat hizmet diye bir şey yok. Aynı kalite, aynı hizmeti vermiyoruz. Ayrıca, ‘Aç kapıyı ben geldim’ diye de bir şey yok. Banka hesabını kontrol ediyor. Bir sürü evrak istiyor. Parası olmayana da basıyor reddi.”

Yazının tamamı:

https://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/fulya-soybas/bu-yaz-komsideyiz-mesajina-turk-turizmcilerden-cevap-elmalarla-armutlar-toplanmaz-42374061

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.