Yine çifte rezervasyon mağduriyeti...

Türkiye'nin değişik illerinden tur acentesi aracılığıyla Manavgat-Çenger köyünde bulunan turistik tesise gelen tatilciler, otelin dolu olduğunu öğrenince hayal kırıklığına uğradı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Yine çifte rezervasyon mağduriyeti...

Tur şirketi üzerinden rezervasyon yaptırarak Manavgat'a bağlı Çenger köyünde 5 yıldızlı bir otele farklı şehirlerden gelen 40 kişilik 17 aile, rezervasyonlarının olmadığı gerekçesiyle otele alınmayınca kapıda kaldı.

Tatilciler bu durumdan tur şirketi ve otel yetkililerini sorumlu tutarken; otel yetkilileri, tur şirketi rezervasyonunun kendilerine ulaşmadığını söyledi.

Mağdur vatandaşlar, otelin önünde rezervasyon yaptırdıkları tur şirketlerini ve otel yönetimini protesto etti. Üç gün önce evlendiklerini ve balayı için Manavgat'a geldiklerini belirten Vahap-Dicle Altunlu çifti, balayı için geldikleri Manavgat'ta 7 saat otel önünde çile çektiklerini dile getirdiler.

Tesisin Önbüro Müdürü Mesut Öztunç, "Bana gelen 18 tane odanın bende hiçbir şekilde rezervasyonu yok. Bana gönderilen rezervasyonlarda bu dönem için rezervasyon onayı vermedim. Doluluğumdan dolayı. Alamayacağımı bildirmiştim; keza bu dönem için satışı durdurduğuma dair elimde belge var. Acente beni arıyor bir şekil yardımcı olun diye. Misafir yola çıkıyor. Ulaşımı kendisine ait olan misafirlerimiz var.”

“Buraya geldikten sonra da biz bir şekilde misafirlerle böyle karşı karşıya geliyoruz. Sorunumuz bu. Bunun dışında rezervasyonlu olan tüm misafirlerimiz odalarında ya da odalarına geçmiş. O gördüğünüz lobide ki bir takım misafirlerimiz. Hiç birisinin bende rezervasyonları yok. Acenteyi arıyoruz. Acenteden hiçbir şekilde telefonlarımıza cevap verilmiyor. Misafire acenta başka otel ayarlayacak diyor.”

“Müşteri burada kalmak istiyor. Sonuçta ben bu işletmeyi beğendim diyor. Yani sorun bu bizim misafirle herhangi bir sorunumuz yok. Sadece rezervasyonlu olmayan misafirlerimiz otelimize direkt geliyor. Doluluğum var. Şimdi ben rezervasyonu olmayan müşteriyi nereye alabilirim ki sorunum bu" dedi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.