Yılın altın şefi İzmir'den...

Antalya Fuarcılık A.Ş. (ANFAŞ) tarafından düzenlenen ve Şefler Birliği'nin organize ettiği “4.Uluslararası Altın Kep Aşçılar Yarışması'nda en iyi yemek ve tatlıları hazırlayan aşçılar ödüllendirildi. Bu büyük ödül altın kep ünvanını Kaya İzmir Thermal& Convention’ın aşçısı Ümit Akkan ve ekibi aldı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Yılın altın şefi İzmir'den...

18–21 Ocak tarihleri arasında Antalya Fuarcılık AŞ (ANFAŞ) tarafından düzenlenen ve Şefler Birliği'nin organize ettiği ““4.Uluslararası Altın Kep Aşçılar Yarışması'nda” İzmir’den katılan Kaya İzmir Thermal&Convention’ın aşçısı Ümit Akkan, ekibi ile temsil ettiği yarışmada birinci oldu. Yarışmaya yurt içi ve yurtdışından 2 binin üzerinde aşçı ve 120 ekip bir arada yılın altın şefinde kıyasıya mücadele etti.

Altın kepi İzmir’e getirmeye hak kazanan Kaya İzmir Thermal&Convention’ın Aşçısı Ümit Akkan,’’Bu yarışmaya ekip olarak katıldık. Soğuk büfe de Şefi Emin Oktay Altun, Pastane demi Şefi Coşkun Tülü ile birlikte mücadele verdik ve kazandık. Bizi bugünlere getiren ve emek veren Nejdet Polat ve diğer ustalarıma teşekkür ediyorum’’ dedi.

BİRİNCİLİK GETİREN MENÜ...

Kaya İzmir Thermal&Convention aşçısı  Ümit Akkan’ın yarışmada sunduğu ve birincilik getirdiği menü; başlangıç tabağı olarak taze baharatlar eşliğinde pazı yaprağına sarılı deniz mahsulleri, ana yemek olarak Ege Sentezi; balık ve et kombinasyonu. Tatlı olarak ise mango soslu hindistan cevizli çikolata rüyası sunuldu.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.