Yıldıray Karaer, Hollanda’nın Antalya Fahri konsolosu oldu

Hollanda’nın Antalya Fahri konsolosluk görevine Corendon Airlines Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer getirildi.

24/11/2022 11:32
Yıldıray Karaer, Hollanda’nın Antalya Fahri konsolosu oldu

Hollanda’nın Antalya Fahri Konsolosu 23 yıldır aralıksız sürdüren Titiz Grup Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Titiz’in ayrılması nedeniyle, Hollanda’dan Türkiye’ye ve dünyanın çeşitli bölgelerine turist taşıyan Corendon Airlines Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer getirildi.

Hollanda’nın Ankara Büyükelçiliği tarafından Akra Barut Otel’de fahri konsolosluk görevine getirilen Yıldırak Karaer için tören düzenlendi. Hollanda Ankara Büyükelçisi Joep Wijnands Karaer’in fahri konsolosluk görevine gelmesiyle iki ülke arasındaki iş birliğinin daha da güçleneceğini belirtti.

"Antalya’ya her yıl 500 bin Hollandalı turist geliyor"

Corendon Airlines Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer de, Hollanda’da ilk uçak şirketini kurduklarını Türkiye’ye önce 180 bin, daha sonraki yollarda 1,2 milyon Hollandalı turist getirdiklerini anımsattı.

Bu sayının daha sonra 750-800 bin dolayına düştüğünü anlatan Karaer, turizmdays'te yer alan haberde, "Antalya’ya her yıl 500 bin Hollandalı turist geliyor. Önümüzdeki yıllarda Türkiye turizmde daha da parlayacak diye düşünüyorum. Önümüzdeki süreçte yeniden 1 milyonun üzerinde Hollandalı turistin Türkiye’ye geleceğini hedefliyoruz" dedi. 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.