YEY Group, Casa Fora Beach Resort ile konaklama sektörüne girdi

2011 yılından bu yana turizm sektörünün farklı kollarında faaliyet gösteren YEY Group, Antalya’nın önemli turizm merkezlerinden Manavgat’ta bulunan Casa Fora Beach Resort ile konaklama sektörüne de adım attı.

20/02/2023 12:36
YEY Group, Casa Fora Beach Resort ile konaklama sektörüne girdi

2011 yılında Tourist Fly, 2014 yılında IHS Travel markaları ile turizm sektörüne giriş yapan ve 2017 yılında İspanya’dan Türkiye’ye NEMO isimli turistik denizaltıyı getirerek, Submarine Turkey markası ile turizm çeşitliliğinde çıtayı çok yükseğe çıkartan YEY Group Antalya Manavgat’ta hizmet vermekte olan Casa Fora Beach Resort otel ile konaklama sektörüne giriş yaptı.

TouristFly markası Akdeniz, Ege, İstanbul ve Kapadokya bölgelerinde tüm seyahat acentelerine uçaklı tur organizasyonları yaparken, IHS Travel Akdeniz bölgesinde operatörlere ve seyahat acentelerine handling hizmetleri sağlıyor.

Casa Fora Beach Resort, 5 yıldızlı ve denize sıfır olacak

Submarine Turkey markası ise, Türkiye’nin ilk turistik denizaltısı olan NEMO ile Akdeniz’in sualtındaki sırlarını ve muhteşem güzelliklerini keşfetmeye imkan sağlıyor.

Konaklama sektörüne de adım atan YEY Group 5 yıldızlı denize sıfır Casa Fora Beach Resort ile devam etmekte olan yenileme çalışmaları sonrası 2023 sezonunda hizmet vermeye başlayacak. Tesis, aile dostu Her şey Dâhil Plus konsepti ile hizmet verecek.

Manavgat - Çenger bölgesinde yer alan Casa Fora Beach Resort, Side şehir merkezine 22 km uzaklıkta yer alıyor.  Grubun faaliyette bulunduğu alanlarda yaptığı yenilikçi ve sıra dışı uygulamalarını Casa Fora Beach Resort Hotel’de de sürdürmesi bekleniyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.