Yerli turist 2010'a, romantik şehirler ve kayak merkezlerinde 'Merhaba' diyecek...

Yılbaşında, 3 günlük tatil fırsatını değerlendirmek isteyen yerli turist; Paris- Roma, Londra gibi romantik şehirler ile Bulgaristan, İsviçre ve ülkemizdeki kayak merkezlerini tercih ediyor. 2010’a farklı bir şehirde ‘merhaba’ diyecek olanların; bu yıl da, Avrupa ülkeleri, sıcak iklimi olan ülkeler ve kayak merkezlerine talep gösterdiğini belirtti.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Yerli turist 2010'a, romantik şehirler ve kayak merkezlerinde 'Merhaba' diyecek...

İremtur Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Ulubay, “Yerli turist, 2010’a, romantik şehirler ile kayak merkezlerinde girmeyi düşünüyor. Yılbaşı tatiline çıkacak olan yaklaşık 120 bine yakın kişinin, yüzde 55’i yurtdışını, yüzde 45’i yurtiçini tercih edecek. Yeni yıl tatilinde; Paris, Roma, Londra gibi romantik ve kutlamaların olduğu şehirler, Dubai gibi sıcak bölgeler ile mevsim itibariyle kayak ve termal merkezlerine yoğun ilgi oluyor. Ayrıca, Çeşme ve Kıbrıs’taki özel yılbaşı programlarına da ciddi talep var” dedi.

Acentalarda, son günlerde hareketli günlerin yaşandığını anlatan Sadettin Ulubay, bu haftadan itibaren rezervasyon taleplerinin artacağını söyledi. 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.