Yeni Shopping Fest başlıyor...

İstanbul'dan sonra şimdi de Ankara alışveriş festivaline hazırlanıyor. Ankara Ticaret Odası (ATO), Ankara'da 2012 yılında düzenlenmesi planlanan "Ankara Shopping Fest" alışveriş festivali için hazırlanıyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Yeni Shopping Fest başlıyor...

ATO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Ankara'nın ticaret, kültür ve turizm hayatını canlandırmak amacıyla yapılması planlanan festival için ilk çalışmalar başladı. Açıklamada, Oda Meclisi tarafından seçilen ve festivali organize edecek çalışma kurulunun 11 üyesi, ATO Başkanı Salih Bezci başkanlığında ilk toplantısını yaptı. Açıklamada, fuar hakkında bilgi veren ATO Başkanı Salih Bezci, festivalin 2012 Mayıs ayında yapılmasını ve 30 gün sürmesini planladıklarını ifade etti.

 

Festival organizasyonu, yapılanma ve sponsorlukları ile yönetim biçiminin toplantıda görüşüldüğünü belirten Bezci, ATO'da oluşturulan Alışveriş Çalışma Kurulunun faaliyetleri hakkında da şu bilgileri verdi: "Oda meclis üyelerimizden oluşturduğumuz çalışma kurulumuz, İstanbul Fest sürecini ayrıntılarıyla inceleyecek. Kamu, özel kurum ve kuruluşlarla gerekli görüşmeleri yaparak festival planını oluşturacak. Festival için Esenboğa Havalimanında bir Tax Free bürosu kurulması için çaba harcayacak.

Ankara Shopping Fest'in yurt dışı fuarlarda tanıtımının koordinasyonu da bu grup tarafından yapılacak." Ankara Shopping Fest Alışveriş Festivali ile Ankara'ya alışveriş, yaşam ve ticaret merkezi olma vasfı kazandırmayı hedeflediklerini kaydeden Bezci, "Türk ve Ankara markalarımız görücüye çıkıyor. Türk markalarını, Türkiye'nin ve Ankara'nın tarihini ve kültürünü tanıtmayı amaçlıyoruz" dedi. (HT)

 

                                 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.