Yeni genel müdürden, karşılaştırmalı turizm değerlendirmesi...

Kempinski The Dome Hotel Belek’in yeni genel müdürü Puneet Singh görevine başladı. Daha önce Çırağan Kempinski’de de görev yapan Puneet Singh, grubun Çin, Tanzanya, Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki tesislerinde de çeşitli görevlerde bulundu.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Yeni genel müdürden, karşılaştırmalı turizm değerlendirmesi...

Türkiye’ye ikinci kez atanan Puneet Singh, görev yaptığı 90’lı yıllardan bugüne kadar çok büyük değişikliklerin olduğuna dikkat çekti. Türk turizminin, önceki yıllarda sadece deniz ve kum odaklı olduğuna değinen Puneet Singh, Türk Turizmi’nin bugün geldiği noktada turizm çeşitliliğimi arttırdığın belirtip, Belek’in ise sadece Avrupalı değil Amerikalı ve Uzakdoğulu golf severlerinde tercih edecekleri önemli bir merkez olacağını söyledi.

 

Türkiye’yi memleketi Hindistan’a çok yakın hissettiğine de değinen Singh açuklamasını şöyle sürdürdü: "Hindistan ekonomisinin gelişmesiyle birlikte seyahat oranlarında gözle görülür artışların gözlemliyoruz. Ve Türkiye benim vatandaşlarımın çok rahat edecekleri bir mekan. Özellikle yiyecekler, Türk insanının sıcak yaklaşımı ve tarihi mekanlar. Bu bağlamda Yeni Delhi’deki Kültür ve Turizm Bakanlığı Turizm Bürosu geçtiğimiz yıl itibariyle yoğun çalışmalar başlattı. Bu yıl biraz kıpırtı olur, gelecek yıl ise çok ciddi anlamda Hindistan’dan turist geleceğini düşünüyorum. "

 

Kempinski The Dome, yerleşim yeri olarak Türkiye’nin en önemli golf merkezi olan Belek’te bulunmakta. Antalya Golf Kulubüne yaklaşık 300 metre mesafesi bulunan Kempinski Oteli lüks donanımlı 157 odaya sahip. Otelde konaklayan golf misafirleri için günün her anında golf araçları için golf sahasına ulaşım sağlanıyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.