Yeni bir tatil sitesi, Gezinomi.com

Türkiye’nin seramik, maden, enerji ve turizm sektörlerinde 50 yıllık tecrübesiyle yatırımları bulunan sektör liderlerinden Ercan Şirketler Topluluğu’nun yeni yatırımı “Gezinomi.com” yayın hayatına başladı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Yeni bir tatil sitesi, Gezinomi.com
“Her gün tatil olsa...” sloganıyla yola çıkan Gezinomi, tatil yapmak, yeni yerler gezmek görmek, farklı kültürleri tanımak ve hayallerindeki tatile kavuşmak isteyen “tatil severleri” en kolay ve güvenilir şekilde diledikleri lokasyonda tatille buluşturmayı amaçlıyor. Zamanı kısıtlı, rezervasyonların uzun süren bürokrasilerinden sıkılan ve hizmet kalitesini yalnızca bir tık uzakta arayanlar, en uygun fiyat garantisiyle aradıkları her şeyi artık Gezinomi’de bulabilecekler.  Online tatil satın almak için,  www.gezinomi.com ya da 444 73 73 nolu telefonu aramak yeterli.
GEZİNOMİ’DE NELER VAR GEZİPARA
GeziPara, Gezinomi’ye üye olarak kazanmaya başlanan ve sitede yapılan her hareketten sonra kazanmaya devam edilen gerçek TL değerinde GeziPara’dır.
HERKESE 20 TL
Gezinomi sitesinde üyelik işlemini gerçekleştiren herkesin hesabına anında 20 TL değerinde GeziPara yüklenir. Ayrıca üye kazandırıp, alışveriş ve yorum yaptıkça Geziparalar otomatik olarak artar.
TOP SECRET
Gezinomi, konumu ve özellikleri belli, adı gizli sürpriz otelleri, kısıtlı oda sayısı ve kısıtlı zamanda şok edici indirimlerle tatil severlere sunar.
EN UYGUN FİYAT GARANTİSİ
Gezinomi tatil severleri düşledikleri tatile en uygun fiyat garantisiyle kavuşturmayı amaçlar. Gezinomi’den satın alınan otel konaklamasının birebir aynısının, tatil satın alan kişi tarafından bulunması durumunda aradaki fiyat farkı Gezinomi tarafından karşılanır.
Gezinomi, fiyat güvencesi herkesi gönül rahatlığıyla tatile çıkmaya çağırıyor...


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.