Yasmin Levy, Darusultan Hotel’de konakladı...
İstanbul Kongre Merkezi'nde bu yıl 5'incisi düzenlenen 'Avea Sıra Dışı Müzik Konserleri' kapsamında sahne almak için İstanbul’a gelen Ladino’nun Divası Yasmin Levy , konaklamak için Darusultan Hotel’i tercih etti.
.jpg)
09-11 Ocak tarihleri arasında Darusultan Hotel’de konaklayan Levy, Darusultan Hotel’in İstanbul’un ruhunu yansıtan çok özel bir konaklama mekanı olduğunu ifade etti. Genel Müdürü Cem Aksoy da, Yasmin Levy’i Darusultan Hotel’de ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.
Yasmin Levy, İstanbul’u büyüledi…
Ladino’nun Divası Yasmin Levy, 11 Ocak cumartesi akşamı gerçekleştirdiği konserinde izleyenleri büyüledi. “Avea Sıra Dışı Müzik Konserleri”nin 5. yılı kapsamında İstanbul Kongre Merkezi’nde hayranları ile bir araya gelen Levy, eşsiz yorumu ile İstanbul’da unutulmaz bir gece yaşattı. olarak; “Hoş geldiniz, bu gece çok mutluyum, evimdeyim” dedi.
Ladino’nun eşsiz sesi Yasmin Levy, “Avea Sıra Dışı Müzik Konserleri”nin 5. Yılı kapsamında 11 Ocak Cumartesi akşamı İstanbul Kongre Merkezi’nde hayranlarıyla buluştu. İzleyenleri için özel sürprizler hazırlayan Levy, “Firuze” ve “Sevda” şarkılarını Ladino dilinde seslendirerek sıra dışı bir konsere imza attı.
“Naci en Alamo” ‘yu seslendirirken tüm salonda yankılanan hüzün nağmeleri ile izleyicilere duygusal anlar yaşatan Levy “Firuze” ve “Sevda”yı söylemeye başladığında ise tüm salonun kendisine eşlik etmesi ile duygulandı. 8 aylık hamile olan Levy, konser boyunca aldığı enerjinin kendisine ve bebeğine çok iyi geldiğini ifade etti.
Konserde seyircilere zaman zaman Türkçe hitap eden Levy, Türkiye’de olmaktan duyduğu mutluluğu “bu gece çok mutluyum, evimdeyim” şeklinde ifade etti. Levy, konser boyunca her fırsatta Türkiye’ye olan sevgisini dile getirdi.
Önemli haberleri kaçırma!
E-posta bültenine abone ol: