Yarıyıl tatili termallere bayram ettirdi...

Okulların yarıyıl tatiline girmesi ile birlikte aileler termal bölgelerde tatile yoğun bir ilgi gösterdiler. Nevşehir Kozaklı termal otelleri yarıyıl tatilinde tamamen doldu.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Yarıyıl tatili termallere bayram ettirdi...

Kozaklı Belediye Başkanı Erdoğan Çelik, Kozaklı'nın şifalı suyu ve modern Termal tesisleri ile ilk planda tercih edilen bir merkez haline geldiğini, okulların yarıyıl tatiline girmesi ile ilçedeki otellerde yüzde yüz doluluğa ulaşmasının da bunun en iyi göstergesi olduğunu söyledi.

"Kozaklı Termal suyu kadar modern tesisleriyle de adından söz ettiriyor. İlçemizi tercih eden misafirler yaptıkları araştırmalar neticesinde şifalı suyun yanında tesis kalitesini de göz önüne alarak Kozaklı'ya geliyor. Kozaklı'da yapılacak tatilin çocuklarımıza verilebilecek en güzel karne hediyelerinden biri olduğunu düşünüyorum" dedi.

"Kozaklı Termal turizmin merkezi olduğu gibi Termal sağlık merkezi olmaya da aday. Yaklaşık 1 yıl önce açılan Kozaklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi bu süre zarfında şifalı suyumuz ile umut bekleyen hastalara şifa oldu. Buraya koltuk değnekleri ve tekerlekli sandalye ile gelen birçok hasta yürüyerek gitti.”

“Bizim bir diğer mutluluğumuz da bu. Ayrıca ilçemiz seracılık faaliyetleri açısından da sürekli yatırım alıyor. Önümüzdeki süreçte yeni seralar kurulacak. Bizden yoğun bir yer talebi var. Termal tesislerimizden faydalanan misafirlerimiz bu süreçte Termal suyla ısınan seralarda yetişen organik ürünlerden de burada oldukları süreçte faydalanabiliyor."


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.