Yapı Kredi'den "Ödemesi Kolay Turizm Kredisi"

Turistik işletmeler kredinin geri ödemesini nakit ve gelir akışlarının yoğun olduğu aylarda 4 taksit olarak yapılabiliyor

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Yapı Kredi'den "Ödemesi Kolay Turizm Kredisi"
Yapı Kredi, turizm sektöründe faaliyet gösteren şirketler için "Ödemesi Kolay Turizm Kredisi"ni hizmete sundu. Yapılan açıklamada, geliri sezonsal olarak değişen turistik işletmeleri desteklemek üzere tasarlanan kredinin geri ödemesi nakit ve gelir akışlarının yoğun olduğu aylarda 4 taksit olarak yapılabiliyor. Böylece işletmeler geriye kalan 8 aylık dönemde ödeme sıkıntısı yaşamadan yeni sezon hazırlıklarına başlayabiliyorlar.

Yapı Kredi Perakende Bankacılık Yönetimi Pazarlama Grupları Başkanı Hakan Kaplan, turizm sektörünün kendine özel şartlarını bildiklerini ve bu çerçevede işletmelerin nakit akışını etkilemeden yatırımlarını sürdürebilmelerini sağlayacak bir kredi tasarladıklarını vurgulayarak sözlerine şöyle devam etti, "Ödemesi Kolay Turizm Kredisi'ni sektördeki yüksek yatırım ihtiyacı ile sezonsal gelir değişimini dikkate alarak hazırladık. Bu kredi ile hem turizm işletmelerinin hem de sektörün büyümesine katkıda bulunacağımıza inanıyoruz. Turizm sektörü, ülkemize gelen döviz hacmindeki yeri, büyük bir işgücüne ev sahipliği yapması ve diğer sektörlerin canlanmasındaki rolü itibariyle Yapı Kredi için her zaman önemini korumuştur. Önümüzdeki dönemlerde de turizmcilerin ve diğer KOBİ'lerin ihtiyaçlarını karşılayacak yeni ürünlerle reel ve hizmet sektörünü desteklemeye devam edeceğiz."

Yapı Kredi'nin turizm sektörü için sunduğu bir diğer hizmet olan Turizm Destek Paketi ise şirketlerin hem kısa hem uzun dönem ihtiyaçları göz önünde bulundurularak hazırlandı. Pakette ayrıca Ödemesi Kolay Turizm Kredisi, Sezona Hazırlık Kredisi, teminat mektubu, POS, Çek Karnesi, World Business kart, kambiyo işlemleri, döviz işlemleri ve sigorta da yer alıyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.