Wyndham Grand Kalamış'tan bayrama özel konaklama paketi

Anadolu Yakası’nın en prestijli oteli olan Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel, misafirlerine Ramazan Bayramı’na özel konaklama paketi sunuyor. 

20/05/2019 13:02
Wyndham Grand Kalamış'tan bayrama özel konaklama paketi

1-9 Haziran tarihleri arasında geçerli olan bayram paketi 329 Euro’dan başlıyor. Bu paket; konaklama, açık büfe kahvaltı, GYM, SPA ve hamam kullanımını kapsıyor. Bayram paketiyle konaklayan misafirler aynı zamanda masajlarda, Ouzo Roof Restaurant ve Jigger Roof Bar’da  yüzde 20 indirimden yararlanacaklar.

Lüks ve konforun buluştuğu Anadolu Yakası’nın en prestijli oteli Wyndham Grand Kalamış, Ramazan Bayramı’na özel fırsatlarıyla şehrin merkezinde keyifli bir tatilin kapılarını aralıyor. 1-9 Haziran tarihleri arasında geçerli olacak özel bayram paketinde muhteşem fırsatlar misafirleri bekliyor.

329 Euro’dan başlayan fiyatlarla

Wyndham Grand Kalamış Ramazan Bayramı paketinde, Deluxe Odada Tek kişi ya da Çift Kişi Konaklama ve 300’e yakın çeşitten oluşan zengin açık büfe sabah kahvaltısı dahil paket fiyatı üç gece için 329 Euro + KDV’den başlıyor.

Yüzde 20 indirim avantajı

 “Bayram Paketi” ile konaklayan misafirler, Kalamış Marina manzarasına sahip, birbirinden eşsiz lezzetlerinin sunulduğu Ouzo Roof Restaurant ve Jigger Roof Bar ile Shape Club ile Blue Harmony Spa’da yüzde 20 indirimden yararlanabilecekler.

Bayramda Wyndham Grand Kalamış’ta konaklayacak olan misafirlere ayrıca, Jigger Roof Bar’da 17:00 – 19:00 saatleri arasında düzenlenecek Happy Hour’da Cookie tabağı ile 1 adet içecek ikram edilecek.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.