Wyndham Grand Kalamış’tan 10'uncu yaşa görkemli kutlama

Anadolu yakasının ödüllü 5 yıldızlı oteli olan Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel, 10'uncu yaşını görkemli bir geceyle kutladı.

05/02/2023 23:59
Wyndham Grand Kalamış’tan 10'uncu yaşa görkemli kutlama

Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel’in özel davetine protokol, iş dünyasından seçkin konuklar, fenomen isimler ve basın katıldı. Davetliler gece boyunca devam eden birbirinden özel şovlar ve sürprizlerle unutulmaz bir akşam geçirdi.

Istanbul Dance Factory ekibinin dans gösterisi ve Devrimcan Kapdan’ın benzersiz darbuka şovuyla enerjisi yükselen gece, sevilen sanatçı Ayta Sözeri’nin büyüleyici performansıyla devam etti. Büyük ilgi gören davette konuklar, otelin şefi Uğur Alparslan ve ekibinin öncülüğünde sunulan özel 10. Yıl menüsüyle aynı zamanda gece boyunca lezzet dolu bir akşam geçirdi.

“Wyndham Green” sertifikası aldı

Davete ev sahipliği yapan Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel Genel Müdürü Göksenin Kürkçü, davetin açılış konuşmasında 10. Yıllarını otelin yenilenen atmosferleriyle kutladıklarını belirtti. Göksenin Kürkçü, dünya seyahat trendlerinde otel seçimlerindeki en önemli kriterlerden birisi

olan sürdürülebilirliği otel olarak çok önemsediklerini, hatta Wyndham Grubu içinde önemli bir kategori sistemi olan “Wyndham Green” sertifikasını aldıklarını da sözlerine ekledi. Ayrıca Global Sürdürülebilirlik sertifikası için de başvurularını yapan Wyndham Grand Kalamış tüm ekibi ile birlikte konuyu yakından takip ediyor.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.