Wyndham Grand Kalamış’ta eşsiz iftar sofraları

Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel, Ramazan ayı boyunca bahçe konseptine sahip Remina Restaurant’ta zengin menülere sahip iftar sofraları ile misafirlerini ağırlıyor.

25/05/2019 20:33
Wyndham Grand Kalamış’ta eşsiz iftar sofraları

Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel, Ramazan ayı boyunca bahçe konseptine sahip Remina Restaurant’ta zengin menülere sahip iftar sofraları ile misafirlerini ağırlıyor. Fasıl gösterisinin renklendirdiği Ramazan coşkusu, Kalamış’ta yaşanıyor.

Wyndham Grand Kalamış  Remina Restaurant, Executive Chef Rafet İnce ile birlikte yenilenen mutfağında Ramazan ayına özel hazırladığı Beykoz, Beylerbeyi, Salacak, Kadıköy ve Açık Büfe menü seçenekleri ile misafirlerine iftar şöleni yaşatıyor. Menüdeki fresh tatlara fasıl ve sema gösterileri eşlik ediyor. Wyndham Grand Kalamış, Ramazan kültürünün yaşatıldığı keyifli iftar sofralarına, modern dokunuşlar getiriyor.

Bahar Esintili Ramazan Menüsü

Wyndham Grand Kalamış, bahar dönemine denk gelen Ramazan ayı için özel olarak taptaze bir menü konsepti geliştirdi. Klasik iftariye tabakları yerine Mezopotamya ve Akdeniz’e ait iştah açıcı otlar, zeytinyağlılar, soğuk şerbetler ve dondurma sunumları ilave ederek, yaz ayında ferah bir iftar yapabilmenizi sağlayacak farklı lezzetler sunuluyor.

Osmanlı dönemine ait şerbetlerden zahterli kuzu tandıra, saray usulü piliç çevirmeden, 1523 yılından günümüze gelen bademli dana çeşidiyeye ve dönere kadar uzanan tatlarla da eski Ramazan ruhunu yaşatılıyor.

135 TL’den Başlayan Fiyatlar

Bahçe ve iç alana sahip Remina Restaurant’ın 135 TL fiyatlı zengin açık büfesi ile Ramazan ruhunu yaşatan fasıl gösterisi eşliğinde iftarınız ziyafete dönüşüyor. Ayrıca sevdiklerinizle iftar sofralarında buluşmak için otelin farklı salonlarında 150 TL ile 160 TL arasında değişen fiyatlar ile set menü seçenekleriyer alıyor.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.