Wyndham Grand Kalamış’a ödüllü şef

Anadolu Yakası'nın ödüllü 5 yıldızlı oteli Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel’in mutfağı, ünlü şef Rafet İnce'ye emanet.

14/03/2019 13:00
Wyndham Grand Kalamış’a ödüllü şef

Uluslararası aşçılık yarışmalarında Türkiye’ye sayısız madalya kazandıran, 2008 “IKA-Dünya Aşçılar Olimpiyatı”nda Türkiye’ye ilk defa üç olimpiyat madalyası kazandıran tek Türk şef olan Rafet İnce, uluslararası standartlarda hizmet sunan Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel’in yeni şefi oldu.

Kalamış Marina'ya karşı konumuyla Marmara Denizi'nin nefes kesen manzarasına hakim, İstanbul’un en popüler alışveriş noktası Bağdat Caddesi’ne 10 dakikalık yürüme mesafesindeki Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina’nın beş farklı restoranının menülerinde artık Executive Şef Rafet İnce’nin imzası olacak.

Ouzo Roof Restaurant’da nefis tatlar eşliğinde müzik ve eğlence

Yunan, Türk ve Balkan gecelerini Kalamış’a taşıyan Ouzo Roof Restaurant’da Şef Rafet İnce’nin eşsiz lezzetleri eşliğinde müziğe ve eğlenceye doyacaksınız. Panaromik deniz manzarası ve sıradışı lezzetlere sahip mutfağı ile Anadolu Yakası’nın en keyifli mekanı Ouzo Roof Restaurant, yeni sezonda “Kalamış Live” konseptiyle Türk, Yunan ve Balkan müziklerinde usta sesleri bir araya getiriyor. Alex, 90’lar Türkçe pop ağırlıklı repertuvarı ile her Cuma Ouzo Roof’ta sahne alırken her Cumartesi Grek müzisyen Yorgo’nun eşsiz performansına ev sahipliği yapıyor.

Jigger Roof Bar’da marina manzarasına karşı lezzetli atıştırmalıklar

Anadolu Yakası’nın en prestijli oteli Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel’in teras katında hizmet veren Jigger Roof Bar ise, misafirlerine keyifli dakikalar sunmaya bu yaz da devam edecek. Marina manzarasına karşı konumuyla Jigger Roof Bar, yüksek enerjisi ve lezzetli atıştırmalıklarıyla sıcak yaz akşamlarının en gözde adresi.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.