WTM Londra 2018 bugün başladı

Dünya çapındaki en önemli turizm fuarlarından biri olan World Travel Market bugün başladı.

05/11/2018 09:08
WTM Londra 2018 bugün başladı

5-7 Kasım tarihleri arasında bu yıl 39’uncusu gerçekleşecek olan WTM Londra, dünya çapında binlerce turizm ve seyahat sektörü temsilcisini bir araya getiriyor. WTM Londra Fuarı bu sene de, üç günü kapsayacak şekilde 5 – 7 Kasım tarihleri arasında düzenlendi. Fuar, 10:00 – 19:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Turizm Aktüel Dergisi de her yıl olduğu gibi bu yıl da, WTM Londra 2018 için İngilizce olarak hazırlanan özel sayısıyla Türk turizmini ve işbirliği içinde bulunduğu partnerlerini Londra'da temsil ediyor.

Türkiye fuara bu yıl “Home Of” konseptiyle katıldı

Türkiye fuara bu yıl “Home Of” konseptiyle katıldı. TÜRSAB standında ziyaretçiler, 3 boyutlu sanal gerçeklik gözlükleriyle, dünyadaki ilk tapınak olarak tarihin sıfır noktası kabul edilen ve bu yıl UNESCO Dünya Mirası Listesi’ne giren Göbeklitepe ve Gaziantep’te geziye çıkarıldı. Fuarda Truva’nın UNESCO Kültür Mirası Listesi’ne girmesinin 20. yılı nedeniyle Troya tanıtımı yapıldı.

Fuar ziyaretçileri, Çatalhöyük Sergisi ile milattan önce 9 bin yıl öncesinde tarihi bir gezi yapma imkanı buldu. 2019 turizm sezonu için ilk görüşmelerin yapıldığı fuarda, İngiltere pazarında faaliyet gösteren İncoming yapan seyahat acentaları ve tur operatörleri erken rezervasyon kapsamında B2B görüşmeler gerçekleştirdi.

180 ülkenin 5 bin stant ile yer aldığı fuarda, yaklaşık 3 milyar sterlin değerinde iş hacmi oluşacağı öngörülüyor. 3 günde 90 bin turizm profesyonelinin takip etmesi beklenen fuar, 7 Kasım günü son bulacak.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.