WOW İstanbul Hotel, yeni yıla Sibel Can ile giriyor...

WOW Istanbul Hotel & Convention Center, 2010’u Sibel Can ile karşılıyor. Müzik ve sahne şovları, özel mönüleri ile WOW Istanbul, bu yıl da yılbaşı eğlencesini yaşamak isteyenlerin tek tercihi olacak…

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
WOW İstanbul Hotel, yeni yıla Sibel Can ile giriyor...


Türk müziğinin güçlü sesi Sibel Can’ın sahne alacağı görkemli balo salonunda yapılacak 2010 yılbaşı programında konuklar müzik ziyafeti yanında, göz kamaştırıcı bir ihtişam ile doyasıya eğlencenin buluşmasına tanıklık edecek. Yılbaşı kokteyli ile başlayacak programda ayrıca Orkestra Vals ve Nehir sahne alacak, gece oryantal ve DJ müzik ile devam edecek.

 

Özel yılbaşı mönüsünü; 12 çeşit birbirinden leziz meze tabağı, yufka kasesinde krema ve pesto soso ile tatlandırılmış sebzeli Tortellini Verdura, Yeni Yıl Gurme Hindi Dolması ve Çikolatalı&Kestaneli Parfe oluşturacak.

Çocuklara özel parti

WOW Istanbul Hotels & Convention Center’da çocuklarda yeni yılı kendileri için ayrı bir salonda hazırlanan parti ile kutlayacaklar. Animasyon, top havuzu, canlı langırt, gibi birçok eğlence yanında çocukların en favori yemeklerinden oluşan mönü ile küçük konuklarda 2010’a WOW Istanbul’da eğlenerek girecekler.    

 

350 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulan gala gecesine katılacak konuklar için;   kusursuz hizmet anlayışı ve konforun adresleri WOW Istanbul Hotel ve WOW Airport Hotel’de özel fiyatlarla konaklama imkanı sağlanıyor. 2010’un ilk sabahı zengin açık büfesi ile bruch’ın keyfi de konukların yeni yıl programına renk katacak.

Tek ödeme yanında kredi kartına taksit avantajının da sağlandığı yılbaşı programı ile ilgili 0212 468 30 01 - 02 numaralı telefonlardan bilgi alınabilir ve rezervasyon yapılabilir.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.